Last news in Fakti

20 Септември, 2023 13:58 1 331 7

Юлиан Вергов играе Пригожин: Винаги е хубаво трагедиите да се представят с малко насмешка (ВИДЕО)

  • юлиан вергов-
  • пригожин-
  • роля-
  • трагедия-
  • насмешка

Актьорът дълго време странеше от телевизионните изяви заради съдебната битка с Диана Димитрова и обвиненията в насилие

Юлиан Вергов играе Пригожин: Винаги е хубаво трагедиите да се представят с малко насмешка (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Актьорът Юлиан Вергов, който през последните няколко месеца категорично стоеше настрани от всевъзможни интервюта и телевизионни изяви, след като колежката му Диана Димитрова го обвини в побой на снимачната площадка, се завърна в публичното пространство. Актьорът даде интервю за предаването На кафе" по NOVA телевизия, в което заяви, че гледа на трудните ситуации в живота с насмешка.

"Аз гледам на нещата винаги с усмивка и насмешка, въпреки че не всички ме разбират", каза Вергов, който участва в любопитна роля на сцената на "Народния театър", и допълни, че не обича да си губи времето с безсмислени спорове в социалните мрежи.

"Най-често чета новини в интернет. Не изразявам позициите си там, а в разговори с хора. Интернет пространството се превърна в една огромна по мащаб клоака, в която всеки изразява мнения. Без значение дали е фалшиво или не."

Вергов коментира и последната си роля в театъра в новия спектакъл "Хага", който показва войната в Украйна от различни гледни точки. Той ще влезе в ролята на загиналия шеф на групировката "Вагнер" Евгений Пригожин.

"Винаги е хубаво трагедиите да се представят с малко насмешка - казва актьорът. - Постановката е съвсем различна, защото е с реални герои. Кой какво играе досега беше голяма тайна в Народния театър. Аз ще играя Пригожин, който загина по време на нашите репетиции и трябваше да променим някои неща. Ако се окаже, че е жив, отново ще трябва да сменяме", сподели още Вергов.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Злати Минкова

    4 6 Отговор
    Аз съм на мнение, че МОЧА трябва да бъде преместен пред сградата на община Червен бряг. Голям площад, има място и за паметника на Альоша. Ние тук сме си трето котило комуняги, не ни пречи.
  • 2 Тук, защото всички сме

    4 3 Отговор
    си приятели и роднини на този му дадоха роля. Ако беше на Запад, сцена нямаше да види така скоро. Осъжда военното насилие, но приема насилието срещу жени. Затова го приемам с насмешка.
  • 3 Механик

    2 0 Отговор
    Оф, тоя па!
    А кога ще изиграе императора на галаткиката Зелински?
    Или не може, щото зелински е кинта и дваасе, па Вергов е по-сторен.
  • 4 Че Гевара

    2 1 Отговор
    Този да изиграе Байдън,че е малоумен като него !
  • 5 Последния Софиянец

    4 0 Отговор
    Вергов утече.Няма как да играе Пригожин в съда в Хага.
  • 6 Режисьор

    2 1 Отговор
    Може би трябваше да играе любимата коза на Кадиров . Поне на глас визия , и маниери го докарва.
  • 7 Налудник

    0 0 Отговор
    Бе, честно казано, по-голям комик е от Рачко Пръдлето.