Last news in Fakti

20 Септември, 2023 14:15 2 487 4

Жизел Бюндхен обясни защо е спряла да пие алкохол

  • жизел бюндхен-
  • трудности-
  • семейство-
  • алкохол-
  • здравословен начин на живот

Моделът разкри, че последните няколко години са били много трудни както за самата нея, така и за цялото й семейство

Жизел Бюндхен обясни защо е спряла да пие алкохол - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Моделът Жизел Бюндхен разкри в интервю, че последните няколко години са били много трудни както за самата нея, така и за цялото ѝ семейство.

Причината не се коренила само в развода ѝ с куотърбека Том Брейди, който се случи през октомври миналата година, а и заради преместването ѝ с децата във Флорида, ковид пандемията и грижата за болните ѝ родители.

"Определено ми дойде в повече - във всяка област от живота ми. Ако мога да го кажа така, в живота ми не заваля дъжд, а се изсипа порой. С всички обрати, които биха могли да се случват на един човек, това, което можем да направим, е да дадем най-доброто от себе си и на което сме способни, както за себе си, така и за околните.", призна 43-годишният супермоде, предава dir.bg.

По думите ѝ в миналото тя се утешавала от проблемите в ежедневието си с алкохол. Преди две години обаче взела решението да спре с консумацията на спиртни напитки, включително и любимото ѝ вино, признавайки, че това е най-доброто решение, което е взела. Жизел е категорична, че откакто не пие, се чувства много по-добре и спи много по-дълбоко и по-спокойно.

"Когато навърших 40 осъзнах огромната разлика, когато пия чаша вино и когато не пия. Някакси е социално прието да пиеш по чаша вино и дори казват: "О, това е полезно за вас". Е, мога да кажа, че не е полезно за мен. Ако искате от тялото си това, което аз искам от моето, не мога да продължавам да приемам кофеин и алкохол, защото те се натрупват и не се чувствам добре", споделя Жизел.

"Трябва да обичате себе си. Ако искате много от тялото си, трябва да нулирате всичко вредно. Защото е нужно да се грижите за единственото превозно средство, което имате, нали?", допълва още бразилката.

Тя неведнъж е споделяла, че в началото на кариерата си започвала деня с две цигари и мока фрапучино с бита сметана и завършвала вечер с изпиването на бутилка вино, за да може да лекува тежките си пристъпи на паник атаки. Днес този ѝ начин на живот е вече в миналото.

"Сега медитирам и правя упражнения всеки ден. Много съм благодарна, че имам това тяло, наистина много. Днес знам, че тялото ми е мой храм и настина искам да му се наслаждавам, въпреки че не се отнасях добре с него, когато бях на 20 години. Така че за мен е важно да движа тялото си", разказва още красавицата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жизел

    8 3 Отговор
    Ох , като се напия , и започвам да давам на всеки ! Откази не приемам ! Ако някой ми откаже - една глава , и докато още шава.....
  • 2 Механик

    7 0 Отговор
    Спряла е да пие, понеже е отказала пълнените чушчици. Всички знаем, че като си апнеш чушчици, дори и непиещитите спортисти им се допива по едно маааалко винце, колкото да покаже 2 промила.
    (Справка Калина-Княгиня)
  • 3 факт

    2 2 Отговор
    Спряла пиенето,че на сутринта няма спомени,а само пареща болка отзад.
  • 4 Селянин

    5 1 Отговор
    И аз спрях пиенето преди година и от две месеца и кафето. На подобна възраст съм и не съм се чуствал по добре. Наистина като си млад няма драма, обаче с напредването на годинките тялото започва все по трудно да се справя със стимулантите и идва момент в който или ги спираш, или тръгваш надолу по бързо. (Винаги има исключения разбира се. За тези които ще дадат пример в някой на сто който пие и пуши.)