Last news in Fakti

18 Ноември, 2013 06:28 12 128 4

Една фитнес тренировка с Джесика

  • джесика стивънс-
  • модел

Красавицата обича фитнеса и физическата активност

Това е Джесика Стивънс. Красавицата е прохождащ австралийски модел, който обича фитнеса и физическата активност, защото е убедена, че поговорката „здрав дух – здраво тяло“ може да работи и в обратния вариант – „здраво тяло – здрав дух“.

Тъмнокосата хубавица е професионалист, но много добре знае, че е балансът между работата и удоволствието е много важен и необходим за здравословен и щастлив живот.

Джесика е мечтател. Тя обича хубавите разговори с познати или непознати и вярва, че всеки човек е добър с в своята същност. Едно от любимите й занимание е да отиде сама в някой бар, да седне на бара и да си поговори с някой непознат за живота.

Австралийката е и купонджийка. Тя обожава да танцува и веднъж качила се на дансинга трудно слиза от там.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    1 3 Отговор
    Някак си "купонджийка", съчетано с тези обувки високи като кокили, плюс "да отиде в някой бар..." не ми се връзва със думата "здравословно" и с мечтаният "здрав дух".... Иначе си има дадености момичето, все още не и личи сферата на работа и заниманията, дано се запази още дълго така...
  • 2 Dimitar Dimitrov

    0 2 Отговор
    Една наистина нискостебленна картечарка !!!
  • 3 asdfghjk asdfghjkl;

    0 2 Отговор
    А каk знае да надува кавала - истински професионалист :)
  • 4 Krasimir Petrov

    0 2 Отговор
    Секси и разкошна жена, обичаща фитнеса и забавленията, кое не му е здравословното?! Може би срещите с непознат или вечерите, прекарани по барове и ресторанти?! Не всички забърсващи "кифли" вечерта в дискотеката са убийци и наркомани, същото би могло и за жените да се каже. А тогава какво ли е - не си ляга рано и ПРОФЕСИОНАЛИСТЪТ се притеснява - дали е вечеряла, като прави секс момичето да не настине, а може би дали ще й останат сили за утрешния фитнес и домашните?!