Last news in Fakti

23 Септември, 2023 19:56 3 245 12

Видовете женско поведение, които вбесяват мъжете

  • жени-
  • мъже-
  • връзки-
  • поведение

Ето кои са те

Видовете женско поведение, които вбесяват мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Момичетата са сигурни, че знаят всичко за вкусовете на мъжете, но това не е така. Навиците на някои жени не само не им харесват, но и ги вбесяват. Събрахме 6 фрапиращи примера, с които ще вбесите всеки мъж.

1. Когато момичетата се правят на труднодостъпни

Смятате, че ако играете ролята на трудно достъпна жена, мъжът ще се заинтересува повече и ще започне да ви преследва. На практика това изобщо не работи. Момчетата не харесват, когато момичетата се държат неискрено с тях.

2. Общуване чрез намеци

Друго нещо, което може да подразни абсолютно всеки мъж, са намеците. Момчетата мразят да играят на отгатвания, не харесват, когато половинките им не казват директно какво мислят, а задават гатанки. Намеците са твърде трудни за мъжете, затова се опитайте да бъдете възможно най-прями.

3. Когато момичетата се правят на глупачки

Някои момичета смятат, че мъжете обожават сладки, глупави момичета. Всеки иска да общува с интересни събеседници и мъжете не правят изключение. Ако се правиш на глупак, гаджето ти ще се подразни или в най-лошия случай дори ще се отврати. Бъдете себе си, проявявайте интереси, бъдете умни и ерудирани.

4. Фалшив сладък глас

Друго нещо, което мъжете не харесват, е престорената любезност. Ако говорите на партньора си с тънък и детински глас, прошепвайки, това може да изглежда неискрено и дори досадно за него. По-дълбокият глас на възрастен, от друга страна, вероятно ще предизвика положителен отговор. Особено ако една жена говори с правилните паузи и интонации.

5. Момичета със синдром на жертва

Мъжете не харесват, когато момичетата постоянно се оплакват от живота или трудната си съдба. Ако винаги играете жертвата, това може да откаже партньора ви. В началото, разбира се, той ще се опита да помогне. Но, като не вижда резултата, с течение на времето той ще спре да опитва. Вместо да се оплаквате, опитайте се да търсите решения на проблемите, които възникват в живота. Никой не иска да бъде спасител на пълен работен ден.

6. Когато умишлено карат мъжете да ревнуват

Може би последното нещо, на което си струва да се наблегне, е ревността. Напълно естествено чувство, което може да възникне във всяка връзка. Мъжете обаче мразят, когато жените умишлено ги карат да ревнуват. Това води до чувство на недоверие и повишено раздразнение. Дамите трябва да се опитат да не използват ревността като начин да контролират мъжа. Вместо това трябва да се опитате да се съсредоточите върху това как да изградите силна и доверена връзка с него. Всеки човек е уникален и взаимоотношенията са индивидуален процес. Но ако избягвате тези шест навика, шансовете ви случайно да ядосате или да отблъснете мъж ще бъдат значително намалени!


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лорд Минчу

    21 2 Отговор
    Има едни такива дет само намилат на мъжете си и после се оплакват от домашно насилие🙄
  • 3 Ало.бг

    5 0 Отговор
    И адам и ева тва е играта
  • 4 Много ти е къс списъка

    7 0 Отговор
    Много ти е къс списъка бе, Найденова!
  • 5 Ич, да не Ви дреме

    2 3 Отговор
    Вбесявай те ги и да видат още приживе цялото звездно небе И, подскачеше мишока му още щом ве видеше.......
  • 6 Оня с кинтите

    17 3 Отговор
    Начи всичко това при една печена проститутка го няма. И има още много екстри.
  • 7 шааа

    10 1 Отговор
    Забравили сте класиката в жанра: "Боли ме главата"

    Коментиран от #8

  • 8 скакауец

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "шааа":

    Като я думнах с винкело къ няма да я боли?
  • 9 Вярно е, ама...

    6 0 Отговор
    Това е за нормални мъже. За другите може да е привлекателно. И после или да тупат жената, или да си бият глъвътъ у стинътъ.
  • 10 Шехерезада

    0 1 Отговор
    Първите шест точки от дългия списък от 1001 точки и подточки.
  • 11 мъкаааа

    0 2 Отговор
    У Бългерията проституцията не е разрешена законно. А уж сме в Европата със съюза й. Никой не протестира за това. Протестираме за зърно,но не за женски зърна.
  • 12 ......па

    5 0 Отговор
    Утре чакаме статия:Видовете мъжко поведение, които вбесяват жените.