Last news in Fakti

24 Септември, 2023 14:42 1 654 12

Арестуваха мъж, катерил се без екипировка по 225-метров небостъргач в Лондон (ВИДЕО)

  • небостъргач-
  • лондон-
  • арест-
  • катерене-
  • екипировка

Полицията на Лондон съобщи, че заподозреният е бил посрещнат от служители на покрива и арестуван

Арестуваха мъж, катерил се без екипировка по 225-метров небостъргач в Лондон (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж е арестуван, след като е видян да се катери по небостъргач в центъра на Лондон, известен с названието „Рендето“ (The Cheesegrater), съобщи ДПА, предава БТА.

На кадри от инцидента в петък се вижда как мъж се изкачва по 225-метровия небостъргач, без да използва екипировка за катерене.

Полицията на Лондон съобщи, че заподозреният е бил посрещнат от служители на покрива и арестуван. По-късно той е бил отведен в ареста.

Главен инспектор Том Фишър от полицията в Лондон каза: „Мъж е бил арестуван за насилствено проникване, след като се е качил на сграда в Лондонското Сити."

„Бяхме повикани сутринта и бързо създадохме кордон. Той беше посрещнат на покрива от полицейски служители и отведен в ареста“, обясни служителят на реда.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    6 1 Отговор
    поне си е носил каска... за всеки случай!
  • 2 Рекорд на Гинес

    9 1 Отговор
    Изумително!

    Коментиран от #3

  • 3 Щерев

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Рекорд на Гинес":

    Сега трябва да дели парите с полицаите.Голямото триене да започне.Нека аз да бъда вторият.
  • 4 Соваж бейби

    4 3 Отговор
    Има такива авантюристи,само че този е свръх ?по интересно ми е на каква дизайнерска дрога е бил ?! Или какви лабораторни хапчета ? Или нещо по законите на тибецките лами обучен ?Като спорт е трудно и тези които скачат по покриви и други опасни зони ,виждала съм ама този е топ 1 за сега

    Коментиран от #6

  • 5 Мито

    2 0 Отговор
    Това по скоро е на Канари Уорф.
  • 6 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    А гледала ли си "Сам на скалата"? Катерачът Алекс Хонълд изкачи сам без никаква екипировка 914 метра отвесна скална стена, като се вкопчваше в пукнатини на скалата. Това е невероятно, изумително!

    Коментиран от #7

  • 7 Соваж бейби

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Страхотна концентрация възхищавам се таланта му да си контролира собственото тяло с мозъка си ,гледах го приятелю .Има такива хора както и хора които влдеят левитация и др. неща..Скоро даваха по телевизията тука един затворник как се движи между две стени новият спайдермен ,някой го правви с помща на дрога.Тука има и нов чалендж крадци се катерят с същата техника по терсите и краде дрехи нещо му харесва или влиза от балкона не през вратата.Не заспивайте с отворена балконска врата а с климатик,ако не искате неканени гости ,правило номер 1 мен мене не е фантазия за скептиците .

    Коментиран от #8

  • 8 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    Благодаря, приятелко за предупреждението за крадците, които се катерят! Нямаше да повярвам, ако не бяхме правили ремонт на покрива на терасата. Майстора се хвана за козирката на покрива и се метна горе на покрива, за да сложи последното платно. Искрено му се възхищавам на смелостта и ловкостта, защото беше много опасно! Но си помислих, че някой крадец също може да има същите умения и ловкост. Предполагам, че майстора не е такъв. Оттогава не оставям вратата на терасата без надзор!

    Коментиран от #10

  • 9 Той не само

    3 0 Отговор
    се е катерил . Той е изкатерил сградата , стигнал е на покрива и там са го чакали . Смелчага !
  • 10 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Да пази Бог и да варди да не ни посетят никога!Вече и технология разбират,зачестиха случаи и в къщи докато спят хората ,ние нали сме нощни птици с мъжо чухме от двора се нацепи в една от стауите и падна и излезе го подгони за щастие свекъра ни даде лов.пушка не може го убие само ще му напълни з... с съчми и в полицията .Но има стари случаи с разрешение виж в тубата,а проблема в този случай е че не е искал разрешение на своя глава

    Le Spiderman français a escaladé la tour Total de la Défense
  • 11 така така

    1 0 Отговор
    Индийците толкоз са ги приклещили, че вече пътя е само нагоре.. като котките.
  • 12 Ръката на Кремъл

    1 0 Отговор
    И къде точно е "проникнал"? Сега остава и да съдят за сексуално посегателство срещу небостъргач,