Last news in Fakti

27 Септември, 2023 11:33 3 204 2

Леонардо Ди Каприо запозна новото младо гадже с майка си (СНИМКИ)

  • леонардо ди каприо-
  • ново гадже-
  • младо гадже-
  • майка-
  • актьор

Майката на носителя на Оскар е срещнала новата приятелка на сина си в Италия

Леонардо Ди Каприо запозна новото младо гадже с майка си (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Новата приятелка на Леонардо ди Каприо - Витория Черети, се запозна с майката на 48-годишния актьор. На снимки, появили се в интернет пространството, се вижда как двойката разглежда музея Pinacoteca Ambrosiana в Милано, Италия, в неделя заедно с майката на носителя на "Оскар", Ирмелин Инденбиркен.

48-годишният актьор от "Вълкът от Уолстрийт" беше забелязан с черна бейзболна шапка, докато излизаше от музея, придружен от майка си и настоящата си изгора. 25-годишната Черети също запази небрежния си вид, като облече кафяво яке и черни панталони, пише vesti.bg.

Срещата им идва дни след като Page Six ексклузивно потвърди, че лятната афера на звездата от "Титаник" с италианския модел е станала по-сериозна.

"През последните няколко месеца те прекарват доста време заедно и им е приятно да се опознават на по-дълбоко ниво", сподели вътрешен източник.

Новата информация за двойката идва, след като те бяха забелязвани многократно заедно, както в САЩ, така и в чужбина, на фона на разцъфтяващия им романс. През август Ди Каприо и Черети бяха уловени да се целуват страстно в клуб в Ибиса, Испания, а по-рано този месец новата двойка посети Лондон, където бяха забелязани да се гушкат.

"Лео и Витория разговаряха и танцуваха заедно през цялата нощ", разказва очевидец. "По всичко личи, че романтиката им е нещо повече от мимолетен флирт."

Бившата половинка на Ди Каприо Джиджи Хадид също присъстваше на вечерта, след като по-рано през деня се разходи в същото ревю на Versace като Черети. Актьорът се срещаше с 28-годишния модел от време на време през последната година, но преди това източник заяви, че никой от двамата не е искал "нещо сериозно".

"Приоритетът на Джиджи е детето ѝ", сподели вътрешен източник през декември 2022 г., визирайки единственото дете на Хадид, Хай, с бившия ѝ Зайн Малик.

Що се отнася до Ди Каприо и Черети, това е първият официален романс на актьора след раздялата му с Камила Мороне през август 2022 г. след четири години заедно.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пагане сестра на Айше

    2 0 Отговор
    Младо-младо, колко да е младо? Па и на 25 вече и разведена! Много е свалил нивото Лео, много. От Жизели Бюнхен та стигна до тая разведена кощрамба...

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.