Last news in Fakti

27 Септември, 2023 13:49 1 981 3

Тайната на дълголетието на легендата Майкъл Кейн

  • майкъл кейн-
  • холивудски актьор-
  • тайната на дълголетието-
  • армия-
  • млади жени

Според 90-годишния актьор всеки мъж трябва да служи в армията

Тайната на дълголетието на легендата Майкъл Кейн - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

90-годишният актьор Майкъл Кейн играе главната роля в новата драма „The Great Escaper“ за ветеран от Втората световна война, който бяга от старчески дом, за да присъства на честването на Деня D във Франция. Това е истинската история на британеца Бърнард Джордан, който тайно напуска старческия си дом в Англия, за да отдаде почит на своите другари, загинали в Нормандия.

Кейн, който в момента промотира това, което според него е "може би последния му филм", разкри тайните на дълголетието си пред репортери.

Това са по-младите жени, отказването от бързите храни и носенето на маратонки“, каза актьорът и добави, че хората трябва да избягват и физически наранявания, съобщава „Индипендънт“.

Кейн е женен за бившия модел Шакира Кейн от 1973 г., която е с 14 години по-млада от съпруга си. Освен това актьорът разкри, че самият той е бил военен и е служил в Изерлон, Западна Германияслед Втората световна война, както и че е участвал в Корейската война.

Мисля, че всеки мъж трябва да влезе в армията“, каза той. „Станах актьор едва след като напуснах армията. Служих девет години, а след това участвах във филм и казах: "Майната му!" Предпочитам филмите! Харесаха ми парите и всичко останало“, призна актьорът, цитиран от dariknews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 къвчица от изтока за дълголетие в запада

    6 6 Отговор
    Да дойде за изкара една зима с пенсийка от 200евро да го питам после по въпросите за дълголетието.Само хапчетата няма да може да си плати и то от най евтините заместители.

    Коментиран от #2

  • 2 Българин

    5 11 Отговор

    До коментар #1 от "къвчица от изтока за дълголетие в запада":

    Си такава пенсия сте само некадърните минималнозаплатници дето не сте направили и постигнали нищо през живота си 😉
  • 3 Божа работа

    10 0 Отговор
    Господ му е дал да живее,природа ,някои до толкова на други не!