Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 13:15 5 591 7

Фолклорният изпълнител Васко Лазаров почина на 59 години

  • васко лазаров-
  • певец-
  • фолклор

Все още не е известна причината за кончината на артиста

Фолклорната звезда от недалечното минало Васко Лазаров е починал вчера на 59-годишна възраст. Скръбната вест за смъртта му първи съобщиха негови близки, които си взеха сбогом с певеца в социалните мрежи. Във виртуалното пространство се появиха редица публикации, отдаващи му почит, в които интернет потребителите си спомнят с добро за времето, което са прекарали заедно.

ступор съм! Починал е Васко Лазаров. С него се запознахме и пяхме във фолк група "Пирина" и останахме близки и много добри приятели. Този шегаджия, вечно позитивен и пеещ човек-музика е отлетял на концерти в небитието.

Бог да те прости, Васко! Ще липсваш много на приятелите си тук в материята. Лети душо, лети...", гласи един от постовете във Facebook.

Все още не е известна причината за кончината на артиста, развел се през 2013 г. се с втората си съпруга Йорданка, дарила го със син, носещ неговото име, с която две години преди краха на брака им кандидатстваха за участие в риалити предаването "Big Brother Family", но не бяха допуснати в него.

Изпълнителят е роден на 10.06.1964 г. в Благоевград. Завършва е филмова и телевизионна режисура в ЮЗУ "Неофит Рилски". Занимава се с пеене от юноша. Започва с рок група "Арсенал", след което се ориентира към фолклора, пише още dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокошката🐔🐔🐔

    4 12 Отговор
    Ако имаше повече дебелариуми може би все още щеше да е жив.
  • 2 Хахо

    7 2 Отговор
    Много пишеше, бог да го прости...
  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор
    Поклон
  • 4 🇧🇬🇪🇺💯

    8 5 Отговор
    Е па свинско винско и така, айе лека му пръст и мое да са напием с неговата чалга докат сме живи.

    Послеслов:
    Отивам при некъф да си правя Застраховка за возилото, два метра на 70 и нещо, разправя ми как тръгнал да спортува фитнес митнес и доктора му бил казъл че щял да фърли топа, добре отивам пак след време, умрял от фитнеса требва да е било?
    Ако не сте спортували цял живот не се хващайте на стари години щот фитнеса ще ви довърши.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 СЛОНА

    3 1 Отговор
    БОГ ДА ГО ПРОСТИ!!!
    ПОЧВАЙ В МИР!!!
  • 7 СЛОНА

    3 2 Отговор
    КАКВОТО БОДНЕШ ,ХАПНЕШ И ПИЙНЕШ НА ТОЗИ СВЯТ ТОВА ЩЕ ТИ Е!!!
    ЧУЖДА БУЛКА МИ СЕ ИСКА С КЪЩА, ВИЛА И КОЛА
    МОЖЕ ДА Е ВТОРА МЛАДОСТ
    МОЖЕ БАБА ДА Е ТЯ
    ВАЖНОТО Е СПАЛНЯТА ДА НОСИ РАДОСТ И ДА ПРАВИ ЧУДЕСА ...
    с тази песен ще го ПОМНЯ ВИНАГИ!!!