Last news in Fakti

5 Октомври, 2023 12:32 4 691 10

Моника от "Игри на волята" попиля Елвиса с думи на Емануела (ВИДЕО)

  • мартин николов-
  • елвиса-
  • игри на волята-
  • моника-
  • емануела

Участничката, която отпадна, след като си счупи ръката, не спести нито една критика към бившия си съплеменник

Моника напусна "Игри на волята" по медицинска причина, след като счупи ръката си в епична елиминационна битка срещу трима съперници.

Лечението ѝ ще продължи дълго, тъй като пораженията са сериозни, но след като излезе от шоуто, носителката на титлата Мисис България призна всичко, което мисли за Мартин Елвиса, с когото си размениха доста грозни думи през последните ѝ дни в шоуто.

Моника бе гост на Гала в "На кафе" и запитана какво точно се е случило между нея и Мартин, за да ескалират до такава степен отношенията им, врачанката отвърна: "

Смятам, че той е подлец и интригант, но не само в играта, а и в живота. Мартин е човек, който напада по-слабите, за да изпъкне, да задоволи егото си. И не му прави чест, напротив, изглежда смешен, защото един истински мъжкар не би си позволил по подобен начин да обиди жена, и то в национален ефир. Той е въздух под налягане!

Един истински милионер не би влязъл в такъв тип предаване, за да търси показност. Лично от Емануела (фолк певицата Емануела, б.р.) знам, че той е търсил известност цял живот, дори е търсил известност на неин гръб, но не му се е получило", заяви с категоричност Моника.

Припомняме, че в шоуто Мартин Елвиса изстреля цяла канонада от обвинения срещу фризьорката от Враца, като жестокият скандал помежду им втрещи всички.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Злати Минкова

    16 4 Отговор
    Това нещо Моника мъж ли е, какво е, пояснете за зрителите, не всички са контактьори.
    Аз съм контактьор, но няма да кажа какво виждам, че е, защото ще ми се разсърдите и ще ме изтриете.
  • 2 Ggккйх

    13 2 Отговор
    Б. О. К. Л. У. Ц. И
  • 3 Мексо

    17 1 Отговор
    И от двете и чеп за зеле не става. Защо са кандидатствали за предаване за което въобще не стават? Какъв мис България е този Моника? Другото ушатото нямаше нито устойчива психика нито физически способности. Много добре ги разкараха тези слаби елементи.
  • 4 Милионер не би влязъл

    9 0 Отговор
    Ох Боже, а на тая кой да и обясни че от продукцията е вкарана за пълнеж! Да те сложат в една игра в която имаш по малко от 25% от минимума необходим за нея, това означава само едно "връзки"! Жената извън от действителността, може да участва във ВИП Брадър, но за тази игра е определено като "слон в стъкларски магазин"! Един месец я носиха, доби "популярност", контузи се от голямия си егоизъм, опитвайки да надскочи нивото си с 300%! Все едно ЗАЗ да бяга с 300 км/ч, няма как да стане!
  • 5 не виждам

    10 0 Отговор
    аз счупена ръка не виждам на снимката , а лошо счупена ръка още по-малко

    Коментиран от #8, #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Сексуален Козирог

    8 1 Отговор
    Тая преч цялото време беше котва в играта,тежка и неподвижна...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пилотът Гошу

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "не виждам":

    Те при кобрите ръцете заздравяват моментално като ги поканят в кифленско предаване. Тая уфсъ не знам какво очаква в състезание, в което остава 1 .... всичките умници се лъжат какви са приятели, все едно е отборна награда 😂😂😂😂
  • 10 ха, ха

    5 0 Отговор
    Правилно и е мнението за Мартин,но и неговото за нея също.