Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 17:15 17 153 24

5 признака, че вашата съпруга вече не ви обича

  • мъже-
  • жени-
  • връзки-
  • любов-
  • признаци

Ето ги и тях

5 признака, че вашата съпруга вече не ви обича - 1
Снимка: Shutterstock

Жените могат да се похвалят със силна интуиция. Те направо четат мислите на съпрузите си. Разбират много от жестовете и мимиките. Умеят да четата между редовете.

Мъжете от своя страна лесно могат да бъдат заблудени. Те не се задълбочават в детайлите. Ако съпругата приготвя вечерята, избърсва праха в апартамента и не е тръгнала никъде - значи го обича и всичко е наред.

А това може да е далече от истината.

Ето 5-те признака, че една жена вече не обича мъжа, с когото живее:

1. Изчезнало е желанието да бъде наоколо през цялото време

Обикновено обичащата жена обича да си върши работата тихо, но любимият да е някъде на една ръка разстояние, в периметъра на погледа ѝ.

Сега обаче тя иска да бъде в друга стая или в собствения си дом. Ако не сте имали конфликти и изведнъж жената започне да се държи по този начин и все по-често да избягва компанията на мъжа си и да предпочита усамотение, то със сигурност дистанцията се задълбочава и може да няма връщане назад.

2. Промяна в навиците

Ако преди жената е спортувала с мъжа си, споделяла е с него неща, които обича, намирали са си споделени начинания заедно само и само да прекарат повече време заедно, но вече не го прави, очевидно става дума за охлаждане на чувствата. Дори да се оправдае със здраве, умора, сън, това едва ли отговаря на истината.

3. Натрупване на обида и гняв

Понякога, когато обича, жената прощава. Допуска да отстъпи, макар да знае, че е права, пише обекти.бг. Ако подобно нещо обаче се случва постоянно, то неминуемо се натрупват огорчение, обида и гняв. С времето тези чувства напират да излязат наяве и става все по-невъзможно да бъдат потиснати. Когато това се случи, жената издебва и най-малкия повод, за да напусне мъжа. Това е само претекст. Причината се корени в годините назад.

4. Игнориране на важни събития

Когато има важни събития, поводи, празници, жената винаги е до своя мъж. Независимо дали ѝ харесва мястото, на което се намира, тя застава до него, защото така е редно. В един момент обаче престава да го прави. Пренебрегва рождения ден на свекърва си, не спазва обещанието си за пазар за нов костюм, не го придружава на любимите му места – всичко това сочи, че жената е продължила сама.

5. Край на подаръците и изненадите

Преди всеки подарък и всяка изненада е била колкото за жената, толкова и за мъжа. Макар да ги организира тя, половината от удоволствието ѝ е реакцията на любимия. Вече не прави такива неща, защото е охладняла в чувствата си. Дори извинението да е загриженост за семейния бюджет – когато човек е влюбен и обича, материалните неща са на заден план.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 5 Отговор
    Индивидуално е Защотосме Различни
  • 2 Пазарна икономика

    17 8 Отговор
    Прав и път до под кривата круша!
  • 3 Нц.....

    40 6 Отговор
    1 Започва да ходи на много тимбилдинги
    2 Започва да има много работа , и остава да наваксва
    3 Изведнъж я пращат командировки
    4 Виждате , че си слага още два чифта гащи в чантата
    5 Като се напие , ви оправя яката , като изтрезнее , е гузна
    И още...
  • 4 Алчността отрови жените.

    30 4 Отговор
    Жените отровиха мъжете.

    Коментиран от #8

  • 5 Нова

    18 15 Отговор
    Когато мъжът й постоянно й натяква за всичко като черна станция, най-добре е да се минимализира съжителството или да се прекрати, но поради непълнолетни деца остава първия вариант. Търпи се до време. След това няма нищо по-хубаво от спокойствието и никой да не ти пили на главата за щяло и нещяло. Пари се печелят, спокойствието е по-важно. Няма как с натякващи досадници да имаш усмихнато лице и ведро настроение. А, ако в един момент тръгнат да ти налитат и на бой, а ти не искаш да ги пращаш на едното място преждевременно /за което има много варианти нещастната съпруга да организира злополука на насилника си/, ограничаване до минимум на контактите е най-доброто решение на проблема

    Коментиран от #14

  • 6 Василка умрялото куче

    5 24 Отговор
    Гласувайте за ПП ДБ
  • 7 Чели ли сте

    9 1 Отговор
    ,, Даровете на влъхвите " ?

    Коментиран от #13

  • 8 незнайко

    12 8 Отговор

    До коментар #4 от "Алчността отрови жените.":

    Прав сте . Еманципацията е основа за всичко това . Вече жените сами си правят ЙНВИТРО с чужди гени и не им трябва МЪЖ ! Жалко, че още не са разбрали как се води ВОЙНА от жени, защото в историята НЯМА ТАКАВА ! Те се мислят за равни, но има области в които изобщо няма жени ! Спирав да РАЗСЪЖДАВАМ за де не ги ОБИДЯ !

    Коментиран от #9, #15, #18

  • 9 незнайко

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "незнайко":

    ИНВИТРО
  • 10 чернобил онлайн

    8 0 Отговор
    Ако ти го без желание не те обича .......
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 раз

    10 3 Отговор
    Когато най-близкият ти човек те предаде,как да я обичаш?

    Коментиран от #16

  • 13 Винкело

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Чели ли сте":

    О Хенри ли? Захари Ръкабашлиев и той го е писал същия. Неговия не го помня как се казваше, както и не знам кой е писал по-първи. Ама на нашто момче не му пука.
  • 14 Точно

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "Нова":

    така! По - добре сама и спокойна и свободна, отколкото с невъзпитан егоист и комплексар. Повечето мъже не са чували за "лебедовия танц" на жената: един ден или вечер прави всичко, което той обича, перфектно изпълнение , той мисли: "Всичко е наред, тя ми е в кърпа вързана, а аз мога да си продължа да й изневерявам". На сутринта обаче нея я няма завинаги или му е приготвила куфарите, пак завинаги. Повечето мъже са безхаберници, не мислят, самонадеяни са и после си плащат с лихвите.
  • 15 Явно

    9 5 Отговор

    До коментар #8 от "незнайко":

    не познаваш историята, глупчо. Има водени войни ОТ жени и ЗА жени, включително и в България. Чети, учи се, развивай се.
  • 16 А тя

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "раз":

    тебе? Как се търпят постоянни изневери на мъж, защото били нещо естествено?... Веднага ЧАО.
  • 17 Идън

    8 0 Отговор
    Има наглед малки неща, които могат да убият и най- голямата обич. А има и случаи, когато двамата се разделят и продължават да се обичат.Понякога зад,, белия рицар,, не се крие обич- а просто той иска да се докаже на себе си. Друга грешка е когато подчиняват своя живот на партьора си. Това не е обич.
  • 18 Идън

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "незнайко":

    Незнайко, ще цитирам песента наJames Brawn-,, Its a Man World,,-,,Това е мъжки свят,,-,,Това е един мъжки свят но щеше да е едно нищо без жена или момиче. Съчувствам на онзи мъж който няма жена- той е изгубен в пустошта- изгубен в горчивина- изгубен в самота.,,
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ракета Пейтриът 📡

    10 0 Отговор
    Ето 5-те РЕАЛНИ причини
    1. Не се грижите за себе си, тоест за здравето и външния си вид. Не сте във форма. Имате шкембе, миришете (уста, крака, мишници), позволявате си да пъpдитe около нея, обличате се зле. НЯМА здраве при ядене на захар и тесто (само плътен хляб с жив квас без мая става). Няма здраве с три яденета на ден! Някога са яли по веднъж на 2-3 дни. Гладът лекува!
    НЯМА добър външен вид със захабени обувки и кофти коса. Доктор Демир в Истанбул прави чудеса.
    НЯМА здрав вид без дисциплина. Мъж е този, който прави не каквото му е гот (тва е дете), а каквото трябва!
    Пиете витамини. Спортувате. Всеки Божи ден!

    2. Мрънкате. Тарикат мъж не църка. Не се оплаквайте на жена си. Тя не ви е приятел. Една жена или ви уважава, или ви сменя. НЯМА трети вариант.

    3. Не сте потентен. Един мъж трябва да ходи пеша и да няма шкембе (то е резултат от дунапренения хляб), за да има добро оросяване малкия таз и чиста лимфа. Трябва да оправя жената като Аполон и така тя да забравя, че не сте много богати. Захарта мачка тестостерона и прави от мъжа жена. При скромни размери на гегата се прави jelq или "челик" (след много добро загряване), ползват се уголемители за няколко месеца, докато стане 18-20 см.
    НЯМА потентност при инфекции (хламидии, мико-уреаплазма). Те НЕ се чистят само с антибиотици. Няма какво да изведе хламидията от организма. Трябва тинктура "Еликсир 44" и тинктура "Микопоазмин"

    4. Не осигурявате приличен стандарт. "Когато бедността влезе през

    Коментиран от #22

  • 22 Ракета Пейтриът 📡

    7 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ракета Пейтриът 📡":

    (продължение)
    4. Не осигурявате приличен стандарт. "Когато бедността влезе през вратата, любовта излиза през прозореца".
    "Мъж без пари е като цвете без аромат"
    "Мъж без пари само майка му го обича"
    Съжалявам, живеем в материален свят. Не сте виновни по тая точка. Всички сме жертви на експлоатация, капитализъм, източване на публични пари и монетарна система.

    5. Не учите и не се развивате. Мъжът трябва да е духовен водач и ментор на жена си. Да я учи и да я развива (знания, морал). Или тя го търси у друг мъж. Доказателството: всички духовни семинари са пълни с жени, а лекторите са основно мъже.

    Абе с 2 думи мързи ви и сте спрели да се опитвате. А тия жени трябва да се печелят. Всеки Божи ден!
  • 23 Болярин

    1 5 Отговор
    Жената е най-излишният продукт на планетата, социално необходимо зло, но си има пиедестал в живота на мъжете !
  • 24 Готвача

    1 0 Отговор
    Къде изчезна плоския плоския ямболски кромид лук изпекан вкусен с различна големина,да каже някой ямболия??!!!!!