Last news in Fakti

7 Октомври, 2023 12:57 4 898 6

Ергенът 3 е певец от малък (СНИМКА)

  • александър младенов-
  • ергенът-
  • ерген-
  • бизнесмен-
  • певец-
  • музика

Алек Младенов от дете е запален по музиката

Изплува стара снимка на новия ерген Александър Младенов. Този път той е хванат в действие на концерт на френската гимназия, където пее прочувствена балада. Под съпровода на китарата на негов съученик третият ерген припява с огромна емоция, се вижда от кадъра.

Явно от ранна възраст светлината на прожекторите облива Алек, както предстои да му се случи и сега.



Снимката разкрива и още нещо освен музикалните наклонности на Ерген номер три. На нея ясно се вижда, че цветът на косата на Алекс е бил много по-тъмен, отколкото е сега. Дали кичурите му са се променили под влиянието на времето и растежа или пък той самият е променил цвета си не е ясно. Факт е обаче, че Алек е суетен мъж, който обръща внимание не само на костюмите си, но и на малките детайли на своята външност.

Преди седмица „България Днес“ откри друга снимка на новия ерген заедно с хора на гимназията, в който хубавецът е пял. Ръководителката на състава г-жа Ламбрини Джамджиева, която е и учител по музика, отказа коментар по темата пред вестника.

Всеки сценичен талант е забелязан от нейните очи и уши и Алек не е подминат. Г-жа Джамджиева е горда с това, че неин ученик става известна личност. Преподавателката дори гледа изкъсо какво се случва в онлайн фенгрупите на новия ерген. Минали са почти 10 години от завършването на Алек, но явно учителката ясно си спомня неговото присъствие. Александър не е бил само талантлив певец, но и китарист. Бил е част от група, с която все още държи контакт, казват негови бивши съученици.

Известно е, че в междучасията и коридорите на столичната френска гимназия третият ерген се е закачал с момичетата, докато неизвестна засега съученичка укротява страстите му и двамата стават гаджета. Тайната за много хора днес връзка продължава цели 9 години. Сега Алек обаче отново е сам и търси любовта сред участничките в шоуто.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лего

    9 0 Отговор
    Дали не е тренирал балет или художетвенна гимнастика?
  • 2 Тото 1 и Тото 2

    5 0 Отговор
    Нали сме вече в либерална и толерантна Европа , защо да не се направи ШОУ - ЕргенЪТ да си избира не моми , а други ергени ? Че може и кметОТ от Симитли да дойде , в търсене на Бойко ?

    Коментиран от #4

  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 0 Отговор
    Ерген певец сега ще прави хор с кифлите.
  • 4 Сексуален Козирог

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тото 1 и Тото 2":

    Очаквай скоро и такова предаване,немския вариант е ерген и ергени...

    Коментиран от #5

  • 5 Плашилаки

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Сексуален Козирог":

    Нищо чудно, за зрителите сигурно е любопитно да се види как вървят свалките при гейовете. Нали вече сеирът е над всичко.
  • 6 Добромир

    1 0 Отговор
    Александър е всичко друго, но не и бизнесмен. Лъжа и измама.