Last news in Fakti

8 Октомври, 2023 11:11 2 989 10

Кание Уест не позволява на жена си да говори, само той решава какво ще яде и ще носи тя

  • кание уест-
  • бианка ченсори-
  • облекло-
  • контрол-
  • храна

Близки на Бианка са силно разтревожени от връзката ѝ с рапъра

Кание Уест не позволява на жена си да говори, само той решава какво ще яде и ще носи тя - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Скандалният рапър Кание Уест е наложил тотален контрол над гаджето си Бианка Ченсори Той ѝ е забранил да говори, а също така се разпорежда и с това какво ще яде тя.

Маниакът е свел цял списък правила, по които да живее, включително какво да яде и какво – не, както и как да се облича, пише Daily Mail.

Това идва на фона на продължаващите подозрения, че 46-годишният рапър манипулира така наречената си „съпруга“, 28-годишната Бианка, като поведението му стига до нива, в които я превръща в „радикализирана“ версия на бившата си съпруга Ким Кардашиян.

Запознати с двойката твърдят, че Бианка „вече няма собствен ум“ и вместо това просто се „подчинява“ на противоречивия рапър, който я облъчва с твърденията, че те били имали „кралски“ статут.

Двойката, която за първи път беше заснета заедно през януари, показа някои меко казано странни тоалети по време на лятната си европейска ваканция, като Бианка често беше засичана да ходи по чорапогащник на публични места. Тя дори се разходи топлес, прикривайки гърдите си с лилава възглавница и това само дни, след като двойката се натискаше пред очите на туристите в лодка във Венеция. Облеклата ѝ ядосаха италианците, като някои стигнаха до там, че да искат двойката незабавно да напусне страната им.

Що се отнася до храната - наденички, сладолед и сок от диня, който е афродизиак, са разрешени на Бианка.

Междувременно, пресата се опитва да стигне до приятели на Бианка, които да споделят какво става с нея. По думите на близките ѝ хора обаче, тя категорично отказва да коментира дали е добре, като дори ги обвинява, че ѝ били завиждали и затова разпространявали слухове, че нещо не е наред с нея.

Бианка е израснала в квартал на висшата класа в Мелбърн и е посещавала престижното гимназиално училище Carey Baptist Grammar School. Един от нейните бивши съученици я описва като „социална пеперуда, която е приятелка с всички“.

Друг казва на DailyMail.com, че тя „е в ступор и приятелите ѝ се опитват да я спасят, но никой не може да направи нищо, поради блокадите, които Кейн е поставил около нея“.

„Кание се опитва да превърне Бианка в радикализирана версия на Ким Кардашиян. Разликата е, че когато Ким беше с Кание, той беше уважаван в света на модата. Оттогава той е загубил това уважението на мнозина", споделят запознати.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо Кюстендилецо

    6 1 Отговор
    Па тоя си баш кюстендилец, баце! И ние сме така. Е, на паламарец немаме шанс да го докараме, там че ние бие яко поне 2 към 1. Черен е все пак, нормално е.
  • 2 Гост

    24 0 Отговор
    За пари, човек губи"човешкото" в себе си!
  • 3 Расист

    21 0 Отговор
    Защо ни занимавате с живота на американските сиг@ни? А редовно и на нашите.
  • 4 Пфъъъ

    12 1 Отговор
    Какв ли не правят някои кифльоци за миризливо парче блеkшпеk!
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 0 Отговор
    психо садист
  • 6 123

    12 0 Отговор
    Тоя Помияp следва протокола на Сатанистите които ко направиха известен.
  • 7 Соваж бейби

    8 3 Отговор
    Много ми харесва като в манастир правилата за мълчание от там е взел идеята.Изобщо не е глупав такива жени златотърсачки точно това заслужава.
  • 8 Ох, кво им се мешате във

    5 0 Отговор
    Взаимоотношенията , тЕхна си работа клюкарки😁🍫
  • 9 Камен

    13 0 Отговор
    Ай стига вече писали за побъркания мазут и тоз предмет до него, че не си струва и интернет трафика за тъпите статии...
  • 10 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Тая много обича да се вози на лодка.