Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 08:14 1 936 4

Нова звездна двойка - Джиджи Хадид и Брадли Купър?

  • джиджи хадид-
  • брадли купър-
  • леонардо ди каприо-
  • гаджета-
  • звездна двойка

Дали това наистина е така, или срещата им е била чисто приятелска, предстои да разберем

Нова звездна двойка - Джиджи Хадид и Брадли Купър? - 1
Снимкa: БГНЕС

Джиджи Хадид и Брадли Купър излязоха на среща в Ню Йорк. Преди дни папараци заснеха двамата на излизане от ресторант Via Carota. Това съобщава Daily Mail, цитиран от Elle.

Изданието не разполага с подробности как е протекла вечерта, но двамата са си тръгнали с една и съща кола. Случилото се веднага провокира слухове, че актьорът и красавицата са новата звездна двойка. Дали това наистина е така, или срещата е била чисто приятелска, предстои да разберем, пише varna24.bg.

@therealestcouplex Gigi & Bradley Cooper #foryoupage #fy #fyp #gigihadid #bradleycooper #fypシ ♬ original sound - EX7STENCE™


Нека припомним, че на Джиджи беше приписвана афера с Леонардо ди Каприо, който е приятел с Брадли Купър от около 20 години. Моделът и актьорът често бяха виждани заедно, включително в ресторант с родителите на Лео. Феновете на Ди Каприо се съмняват, че той наистина е имал връзка с Джиджи, тъй като по времето, когато излизаха заедно, манекенката вече бе на 27 години, а Лео е известен с това, че предпочита момичета под 25. Сега той излиза с 25-годишната Витория Черети.

Що се отнася до Купър, той редовно се вижда с Ирина Шейк, но това не е изненадващо, защото отглеждат заедно дъщеря си Лия и след раздялата си запазиха добри отношения. От време на време в пресата се появяват слухове, че са се събрали – някои от тях твърдят, че Шейк иска да се омъжи за Брадли и че двамата дори планират второ дете. Но все още няма потвърждение за това. През лятото Ирина Шейк започна афера с бившия съпруг на Жизел Бюндхен Том Брейди и няколко пъти бе хващана от папараци да влиза в хотела или дома му.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вярно или не?

    3 0 Отговор
    Не може новина да съдържа въпросителен знак!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дред

    1 0 Отговор
    Коя е Джиджи Хадид?
  • 4 Васил от Лом

    1 0 Отговор
    През лятото Ирина Шейк започнала афера с бившия съпруг на Жизели Бюндхен - Том Брейди. Вие сериозно ли?? Колкото връзката на тая Джиджи Миджи.. Пробутват ви простотии денонощно