Last news in Fakti

14 Октомври, 2023 17:09 19 916 7

Съдбата ще почерни живота на 4 зодии до края на годината

  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • съдба-
  • късмет

Тамара Глоба направи лоша прогноза за четири представители на зодиака

Съдбата ще почерни живота на 4 зодии до края на годината - 1
Снимка: Shutterstock

Известната астроложка Тамара Глоба преди дни публикува прогнозата си за остатъка от годината. Освен всичко друго, тя веднага посочи четири зодиакални знака, чиито представители ще трябва да се сблъскат с неочаквани трудности, пише jenata.blitz.bg.

Според хороскопа на популярната специалистка, родените под тези съзвездия ги чакат само разходи и загуби и с нетърпение ще отброяват дните до края на годината.

Ето на кои зодии Съдбата ще обърне гръб:

Дева

Представителите на тази зодия са очаквали важни пътувания, срещи и нови споразумения с изключително полезни хора, но те най-вероятно ще се провалят. Девите ги очакват разходи и загуби.

В близко бъдеще родените под този знак трябва да отделят повече време на семейството и приятелите си и е по-добре засега да изоставят сериозните планове и начинания. Ако обаче смело понесат това, което се задава, Съдбата ще им подари щастлив период.

Водолей

Този знак може да има кавги с приятели и партньори, проблеми в личния живот. Те буквално ще бъдат засмукани от фунията на ежедневните проблеми: домакинска работа, ремонт или строителство.

Глоба съветва Водолеите да обърнат специално внимание на здравето си и да избягват дълги пътувания в продължение на няколко месеца. Положителната промяна в живота им може да започне още през януари.

Лъв

Звездите съветват Лъвовете да се погрижат за децата и любимите си приятели. Важен момент за тях ще стане възстановяването на стари връзки. Роднините ще им окажат помощ.

От това лято и през следващите две години предишните им знания ще им бъдат много полезни. През ноември представителите на знака трябва да се готвят за кардинални промени на работното място.

Козирог

Тази зодия ще се нуждае от подкрепа и тя ще дойде от страна на близките. Именно от тях Козирозите ще черпят сила до края на годината.

"Втората половина на есента е белязана от драматични промени в кариерата, любовта и личния успех далеч от дома. Приятелската подкрепа ще бъде най-ценна през есента и зимата. В края на годината отново ще оцените любезната помощ на тези, на които държите”, добавя астроложката.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що за пълна идиотщина? Все пак нямате ли

    21 1 Отговор
    някакъв санитарен контрол над такива простотии писани от някого си?
  • 2 Ха ха хи хи

    3 0 Отговор
    Тенденцията кекса , да се превръща в спор...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ха ха

    1 0 Отговор
    Ще ве унищожа, на тепсия ве дам на моя Спасител, аз, знам какк,,:,,🤣
  • 5 ганю

    6 1 Отговор
    не съдбата почерня живота на хората а войната и мафията
    няма съдба
  • 6 Българин

    8 1 Отговор
    Авторът на тази статия е за психиатър.

    Коментиран от #7

  • 7 сдфих

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Авторът на тия прогнози много обича Овен, Везни, Стрелец, а мрази Козирог, Дева, Лъв. Черните му прогнози са винаги за Козирог. Никога нищо хубаво не е предсказал за Козирог.