Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 10:45 1 180 6

Бритни Спиърс разкри защо е обръснала косата си през 2007 г.

  • бритни спиърс-
  • мемоари-
  • обръсната глава

Звездата казва, че "не е заслужавала" това, което семейството ѝ е направило с нея

Бритни Спиърс разкри защо е обръснала косата си през 2007 г. - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

След 16 години Бритни Спиърс най-накрая разкри защо си е отрязала цялата коса преди да ѝ бъде наложена мярка за закрила.

"Когато растях, толкова много ме гледаха с очи. Още от тийнейджърка ме гледаха от горе и до долу, казваха ми какво мислят за тялото ми. Бръсненето на главата ми и поведението ми бяха моите начини да отвърна на удара", пише поп звездата в предстоящите си мемоари "Жената в мен", според откъс, публикуван от People във вторник.

41-годишната Бритни обаче отбелязва, че след като през 2008 г. баща ѝ Джейми Спиърс поема контрола над личните, медицинските и финансовите ѝ дела, тя вече няма думата в ежедневието си.

"Беше ми дадено да разбера, че тези дни вече са отминали", споделя тя. "Трябваше да си пусна коса и да си върна формата. Трябваше да си лягам рано и да вземам лекарствата, които ми казваха да вземам."

В паузата между поредица от рехабилитации носителката на "Грами" влиза една вечер през 2007 г. в студиото за подстригване "Естер" в Тарзана, Калифорния, и моли тогавашната си руса коса да бъде обръсната.

Собственичката на салона, Естер Тогнози, отказва, така че Бритни взема нещата в свои ръце, като грабва машинка за подстригване и се подстригва сама, докато папараци снимат през прозорците.

Само няколко дни по-късно изпълнителката на "Toxic" беше заснета да атакува с чадър колата на фотографа.

Инцидентите, които се случиха по време на развода и битката за попечителство с Кевин Федърлайн, моментално превърнаха Бритни в обект на таблоидите.

Но през следващата година, след като тя бе хоспитализирана на два пъти принудително в психиатрична клиника, Джейми се обърна към съда и направи себе си законен настойник на дъщеря си.

"Настойничеството ме лиши от женствеността ми, превърна ме в дете", пише Бритни в книгата си, която излиза по магазините на 24 октомври. "На сцената се превърнах повече в същество, отколкото в човек. Винаги съм чувствала музиката в костите и кръвта си, но те ми я отнеха."

Звездата казва, че "не е заслужавала" това, което семейството ѝ е направило с нея.

"Жената в мен дълго време беше изтласквана надолу", пише тя. "Те искаха от мен да бъда дива на сцената... и да бъда робот през останалото време."

След като през 2021 г. Бритни свидетелства срещу "злоупотребяващото" с нея попечителство в открито съдебно заседание, съдия от Лос Анджелис отстранява временно Джейми, който сега е на 71 години, преди да прекрати изцяло споразумението, пише още vesti.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нц.....

    6 0 Отговор
    Още от малка е обичала да свири на флейта , но и е омръзнало да я дърпат за косата.....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 звучи подобно на

    5 1 Отговор
    Бритни Спиърс разкри защо е обръснала ккоттенццетто си през 2007 г.
  • 5 Здрасти

    4 0 Отговор
    Най вероятно е имала въшки
  • 6 123456

    1 0 Отговор
    Дебора-минала и бъдеща