Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 17:15 2 074 8

Бритни Спиърс разкри, че е направила аборт от Джъстин Тимбърлейк

  • бритни спиърс-
  • джъстин тимбърлейк-
  • аборт-
  • бременност-
  • мемоари

В мемоарната си книга певицата признава, че е забременяла от Тимбърлейк

Бритни Спиърс разкри, че е направила аборт от Джъстин Тимбърлейк - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Певицата Бритни Спиърс разказва в предстоящите си мемоари, че е направила аборт по време на връзката си с поп звездата Джъстин Тимбърлейк, предаде Ройтерс, като цитира откъси от книгата, публикувани в списание "Пийпъл", предава БТА.

Двамата се срещаха в края на 90-те и началото на 2000-те години.

Спиърс, която е на 41 години, си спомня в автобиографията си "Жената в мен", че бременността ѝ "е била изненада", тя искала да стане майка, но се съгласила да направи аборт по настояване на Тимбърлейк.

"Обичах Джъстин толкова много... Винаги съм очаквала да имаме семейство заедно един ден", пише Спиърс. "Но Джъстин определено не беше щастлив от бременността. Той каза, че не сме готови да имаме бебе в живота си, че сме твърде млади".

Ако решението взимала само тя, то Спиърс пише: "Никога не нямаше да го направя. И все пак Джъстин беше толкова сигурен, че не иска да бъде баща". Тя описва този епизод като "едно от най-мъчителните неща, които съм имала в живота си".

Представители на Тимбърлейк, който е на 42 години, отказаха коментар на запитване, изпратено от Ройтерс.

Тимбърлейк и Спиърс, които се запознават като млади актьори в телевизионната продукция "Клубът на Мики Маус", се срещат в продължение на около три години, превръщай се в любимци на таблоидите. Двамата се разделиха неочаквано през 2002 г.

Спиърс беше разпитвана непрестанно в медиите за девствеността ѝ, а Тимбърлейк заяви, че е бил интимен с нея и след това написал песента "Cry Me a River", в която намеква, че тя  му е изневерила по време на връзката.

През 2021 г., след като от телевизионен документален филм за Спиърс беше показано как тя е била опозорена в медиите с края на връзката им, Тимбърлейк публично се извини на Спиърс в социалните медии, като заяви, че я е "провалил".

Певицата роди две момчета, които сега са съответно на 18 и на 17 години, от втория си съпруг Кевин Федърлайн. Бракът им продължи две години.

През април 2022 г. Спиърс заяви, че очаква трето дете от тогавашния си годеник Сам Асгари, но през следващия месец обяви, че е претърпяла спонтанен аборт. Двамата с Асгари сключиха брак през юни 2022 г., но той подаде молба за развод 14 месеца по-късно, през август т.г.

Дългоочакваните мемоари на певицата излизат почти две години, след като тя беше освободена от 13-годишно попечителство, контролирано от баща ѝ Джейми Спиърс. Това споразумение уреждаше личния живот на Спиърс, кариерата и имуществото на стойност 60 милиона долара от 2008 г. до прекратяването му през ноември 2021 г., припомня Ройтерс.

Мемоарите на Бритни Спиърс предстои да излязат на пазара на 24 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее...

    15 0 Отговор
    Затова ли сега изяжда всички човечета ? Никакви рискове не поема , нищо , че поема !
  • 2 ха сега де,

    6 1 Отговор
    Поне да беше казала хвали ли се или се оплаква?
  • 3 УдоМача

    6 1 Отговор
    Ще отговаря пред Господ тая убиица!!!
  • 4 123456

    7 2 Отговор
    Грехота е да направиш аборт при здраво бебе !
  • 5 Супер важно

    9 0 Отговор
    Ейййй ...над 20 години чаках да разбера дали това е истина....-ама многооооо е важно бе-коя и кой са омазали мамула....Абе тоя свят му е нужен рестарт-и най-вече на западният...-щом с такива новини се вълнуват...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Запалянкото

    2 0 Отговор
    Тая освен шофьорски тутурутки и звездни аборти друго знае ли да прави?