Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 10:47 1 008 11

PR експертът Максим Бехар записа песен с Мишо Шамара (ВИДЕО)

  • максим бехар-
  • пр експерт-
  • мишо шамара-
  • нова песен-
  • рап

"Почти случайност ни събра в студиото с Мишо Шамара и сина му, и само за няколко часа направихме песента", разказа Бехар

ПР експертът Максим Бехар дебютира на музикалната сцена в ефира на американското R&B радио Hоt 21. В първия си сингъл PR We Are той си партнира с Мишо Шамара, неговия син Lil Sha и американската кънтри певица от Нешвил Сара Харалсън. Песента направи своята двойна премиера този вторник едновременно в Ню Йорк в ефира на радио Hot 21 и в София – по „БГ радио“, информират от екипа на Бехар.

Почти случайност ни събра в студиото с Мишо Шамара и сина му, и само за няколко часа направихме песента. За наша изненада, тя бързо трупа фенове и след като я изпратихме на няколко радио станции в САЩ, където Мишо живее със семейството си, от влиятелното Hot 21 реагираха мигновено и предложиха промоцията да бъде първо при тях. Реших обаче, че за това трябва да имам и български партньор и приятелите ни от „БГ радио“ откликнаха веднага“, разказва Максим Бехар.

Той е автор на текста заедно с Lil Sha. Посветил е дебюта си в музиката на бизнеса, в който работи от 30 години и с който има десетки световни успехи. Това всъщност е първата и единствена песен в света, правена някога за този бизнес, коментира Бехар.

Разказва, че включването на нежните вокали на Сара Харалсън в сингъла също става почти на шега. Бехар я кани да стане част от проекта, след като се запознава с нея случайно в софийски пъб, където тя миналия месец има участие само за една вечер с групата на българския издател и кънтри певец от Велико Търново Нейко Генчев. Певицата чува демо версията и веднага се съгласява да се включи.

Беше много вълнуващо да участваме в този проект. За мен Максим винаги е бил пример за това как трябва да се работи и как човек трябва да се държи в обществото, но сега успяхме да видим неговия професионализъм в действие и той наистина е на световно ниво във всичко, което прави. Сигурен съм, песента ще има грандиозен успех в международните класации“, каза Мишо Шамара, предава БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаха

    17 1 Отговор
    Че що да не? Каккъв по-подходящ дует от доносник на КГБ/ДС и рапър емигрант в САЩ? Екстра е! Да направят някоя и за мира и свободата по света!
  • 2 Красимир Петров

    17 1 Отговор
    Хаха кой лумпен слуша Мишо измекяра
  • 3 Бриндизи

    6 3 Отговор
    Ами забавляват се хората, няма лошо. Сега рапа е много на мода, въпреки че за мен това не е музика, а нещо като кренвирши от соя с тоалетна хартия.
  • 4 Гост

    12 1 Отговор
    Престанете да лансирате отживелите 0т@йки на новото хилядолетие. Св0дническите трели на нагл0т0 хю мне, дето гледа лошо, са пагубни за младото поколение. Би трябвало да има закон срещу такива п0кварители на българската младеж.
  • 5 Верно ли ?

    11 2 Отговор
    Пеерасти Сър !
  • 6 Бибитко

    8 2 Отговор
    Този "пиар експерт" Бехар е трябвало да включи в песента с вокали и Бойко Борисов, Делян Пеевски, Денков секретарката и Мария Скумрията. Тогава проектът щеше да пробие световните класации. Жалко за "БГ радио", че се излага с такива бози и по този начин не проявява уважение към своята утвърдена аудитория. Но нали Атанас Генов и Максим Бехар са приятели, следователно всичко е допустимо, даже резилът...

    Коментиран от #7

  • 7 хаха

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бибитко":

    Слагам ти минус само защото забрави Кирил Ампов-Графа и Грета Тумберг.
  • 8 Мария Рангелова

    0 3 Отговор
    Супер яко! Поздравления. Страхотна песен, лесно се слуша и остава за дълго...
  • 9 Мирела Стаматова

    0 2 Отговор
    Респект! Супер много ми хареса, Бехар доста ме изненада, песента стои свежо и мелодично...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.