Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 11:15 1 942 6

Бела Хадид си хвана ново гадже – известен каубой (ВИДЕО)

  • бела хадид-
  • ново гадже-
  • каубой-
  • любов-
  • връзка

Новата й връзка идва малко след като през пролетта прекрати отношения с Марк Калман

Бела Хадид си хвана ново гадже – известен каубой (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Четири месеца след раздялата с Марк Калман Бела Хадид изглежда се е увлякла по нов мъж.

Във видео, получено за TMZ по-рано тази седмица, се вижда как супермоделът се целува с 34-годишния Адан Бануелос - известен каубой и треньор на коне. Новата ѝ връзка идва малко след като през пролетта прекрати отношения с Калман, с когото прекара две години.

"Бяха много влюбени, но в крайна сметка връзката им не потръгна и решиха да сложат край", казва източник пред "ET", предава dir.bg. Макар с Марк да не се получи, то с Адан изглежда има потенциал - все пак супермоделът е известен състезател по конен спорт.

Тя язди коне от малка и дори имаше надежди да се състезава на Олимпийските игри през 2016 г., преди да направи крачка назад заради лаймската болест.

"Бела трябваше да се откаже от мечтата си за професионална кариера и участие в Олимпийските игри поради тежките си симптоми и невъзможността да язди", призна майка ѝ Йоланда Хадид в блог публикация от 2016 г. "Това бе най-голямото разбиване на сърцето в живота ѝ и е изключително чувствителна тема за нея. Тя е устойчива и фокусирана в нова посока - направи си име в модната индустрия, докато всеки ден се бори със симптомите на хроничната лаймска болест."

Макар че Бела е принудена да се откаже от олимпийските си мечти, тя продължава да язди за развлечение с приятели. През август сподели видеоклип, в който прави скокове с кон.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УдоМача

    3 2 Отговор
    ЕЕЕ, тамън! Намерила си е правилния човек да я обяздва! :D

    Коментиран от #6

  • 2 Хем шуто, хем боде...

    1 1 Отговор
    Они са си лика прилика и синджир марка
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Емо

    4 0 Отговор
    Тази изумената в лице кой реши, че е красавица да я натрапва?
  • 5 Ко речи ?

    0 1 Отговор
    Кой ?
    Какъв хадид ?
  • 6 Лозьо Папионката

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "УдоМача":

    То не е много ясно кой кого ще обяздва. Времената са модерни все пак. Иначе си я бива жокейката.