Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 11:58 1 810 6

Бившата на Мъск - Граймс, призова американците да гласуват за Тейлър Суифт за президент

  • тейлър суифт-
  • президент-
  • сащ-
  • америка-
  • граймс-
  • илон мъск

Според ексцентричната певица само Тейлър Суифт може да оправи Америка

Бившата на Мъск - Граймс, призова американците да гласуват за Тейлър Суифт за президент - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Когато се стигне до празното място в бюлетината за гласуване на президентските избори в САЩ през 2024 г., бившата приятелка на Илон Мъск - Граймс, призовава последователите си да напишат едно име: Тейлър Суифт, пише dir.bg.

"В много отношения Тейлър Суифт би била единственият подходящ кандидат за президент, който може да обедини страната", написа бившата на Мъск в X. Клеър Баучер, както е истинското име на Граймс изказва и хипотезата, че Суифт би могла да замести Доналд Тръмп, дори вече се случвало, но "в паралелна вселена". Неин фен също се съгласи, че Тейлър би могла да замени 77-годишния бивш президент на Америка. "Може би тя трябва да се кандидатира и да представлява републиканците". Под поста на Клеър доста интернет потребители всъщност се съгласиха с идеята ѝ.

"Не е лоша идея. Не знам обаче доколко ще е добре за психиката ѝ", написа почитател, на когото Баучер отвърна: "Не е препоръчително, но ще поработи над въпроса".

Плановете ѝ да направи Суифт първата жена президент на Щатите обаче могат да бъдат осуетени в случай, че наистина реши да се кандидатира. Първо - защото според указанията на Конституцията - кандидатът за президент трябва да е роден гражданин на Съединените щати, да е пребивавал в тях в продължение на 14 години и да е навършил 35 години, според Библиотеката на Конгреса. Тейлър в момента е на 33 години, което означава, че дори и да иска да се кандидатира за президент, ще трябва да изчака следващите избори.

Другият проблем с плана на Граймс е, че Суифт не може да се кандидатира като републиканец. Тя е защитник на LGBTQ+ общността и през 2019 г. заяви пред "The Guardian", че "това е нейният избор". Иначе в документалния филм на Netflix за 2020 г. "Miss Americana" Суифт за първи път говори за политическите си нагласи, като заяви позицията си срещу Доналд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 6 Отговор
    Президентите на САЩ са само мъже и все роднини, както президентите на България са все селяндури, и задължително от малцинствата.
  • 2 Биби Пожаргенерала

    2 0 Отговор
    Много убав презеденд бе! Че а канят по свето насякаде! Само у Пиенгуриа не, шо таме аресват манинки момченца!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 опаа

    2 0 Отговор
    Кака ти Луна одобрява
  • 5 Точно

    2 0 Отговор
    Тая ще стане президент, хахахаа
  • 6 Верно бе

    1 0 Отговор
    Тейлър Суифт - президент! Бива, че и става! Ако вече беше президент, щеше да дотърчи до Близкия изток, щеше да налапа микрофона, да вдигне краката и.....воала, готово - йок конфликт.