Last news in Fakti

22 Октомври, 2023 14:44 3 725 19

Бритни Спиърс сподели кога е загубила девствеността си

  • бритни спиърс-
  • джъстин тимбърлейк-
  • връзка-
  • девственост-
  • мемоари

В мемоарите си 41-годишната певица признава, че е загубила девствеността си много преди връзката си с Джъстин Тимбърлейк

Бритни Спиърс сподели кога е загубила девствеността си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бритни Спиърс каза, че първият ѝ сексуален партньор не е бил Джъстин Тимбърлейк, както твърдеше по-рано. В мемоарите си „Жената в мен“ 41-годишната певица признава, че е загубила девствеността си много преди връзката си с певеца. Това се е случило, когато е била само на 14 години и първият ѝ мъж е бил 17-годишният най-добър приятел на по-големия ѝ брат Браян.

Веднага след като Спиърс стана известна, нейният сексуален живот (или по-скоро липсата му) започна активно да се обсъжда в медиите. Тя се сблъска с критики от страна на американски родители, които бяха бесни заради далеч нескромния ѝ имидж.

В същото време самата Бритни тогава твърдеше, че е девствена и не планира да влиза в интимни отношения преди брака. По-късно певицата каза, че Джъстин е единственият ѝ мъж и двамата са имали връзка повече от две години, преди тя да се съгласи да си легне с него.

През последните няколко седмици, в навечерието на издаването на мемоарите, серия от зашеметяващи разкрития се появяват всеки ден. Една от тайните, които станаха публични е, че Джъстин е спал с 6-7 жени веднага след раздялата им. Певицата разказа още, че е забременяла с детето на Тимбърлейк през 2000 г., но е направила аборт, тъй като певецът на N*Sync не искал да става баща, припомня "Флагман". Разбрали се да не ходят на лекар и в болница, за да запазят всичко в тайна. Спиърс, която по това време била на около 19 години, описва болката от аборта с лекарства като "мъчителна". „Продължавах да плача и да хълцам, докато не свърши. Двадесет години по-късно си спомням тази болка и страх“, спомня си носителката на „Грами“ в книгата си, която ще бъде издадена на 24 октомври.

Бритни Спиърс също говори в мемоарите си за връзката си с актьора Колин Фарел, когото срещна през 2003 г. Певицата сравнява техния „страстен“ роман с „уличен бой“.

По-рано беше съобщено, че книгата на певицата предизвиква сериозна загриженост у бившите ѝ гаджета Джъстин Тимбърлейк и Колин Фарел: те поискаха да им предоставят копие преди публикуване, за да могат да разберат какви подробности от връзката с тях Бритни възнамерява да огласи.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бритни

    20 0 Отговор
    Не е вярно още съм девствена, който не вярва да дойде да ми я провери.
  • 2 как не поумня

    18 1 Отговор
    за толкова години ?

    Коментиран от #4

  • 3 Жена

    17 0 Отговор
    Абсолютно важна новина! Без да знаем няма как да оцелеем! М@йната ви лиго..f..рени!
  • 4 Тея хора

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "как не поумня":

    Който са употребявали наркотици като тинейджери остават малоумни за цял живот. Разума не се развива! Дори да са на 60 години трябва да му се говори като на малко дете! Виж и последните видеа и ще разбереш за какво става въпрос!

    Коментиран от #12

  • 5 надарена кака

    6 2 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки,кога Бритни си е изгубила девствеността!
  • 6 приятелски съвет

    5 1 Отговор
    Да си намери малко целофан.Сваля си гащинките,залепва парченцето,изрязано с ножичка по нейния размер на вулвенцето и готово.
  • 7 колориметър

    3 0 Отговор
    Изпуснала си е девицирането нейде в парка.
  • 8 Хамид

    2 1 Отговор
    И Силвето от Левски Г , се отдаде на Сюлейман на 70 години.
  • 9 Анелия Андреева

    5 0 Отговор
    С толкова пари,дето ги има,не успя ли да се сети,че може да отиде при пластичен хирург и да й възстановят девственността,ако все още я иска?
  • 10 Бритни

    7 0 Отговор
    Мама беше забравила една краставица ненарязана и знаете кво стана .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Даскала

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тея хора":

    Да синтетиката променя биохимията на мозъка. Само, моля те прави разлика между който (ед.ч.) и които (мн.ч). Ако напишеш "кой сме ние" в официална кореспонденция, ще отнесеш маса подигравки.

    Коментиран от #18

  • 13 Бегай !

    6 1 Отговор
    И оня ръб като не е искал да става баща,защо е убила детето ? Циганка да беше,щеше да си го отгледа.Наркоманка !
  • 14 Анонимен

    1 0 Отговор
    Не ми дреме!На английски-IDGaS!Тъпизми разни
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    Аз се разделих с моята девственост ,един влах ме изнасиле ,казва се Стамат магарето. И,от това вече ме знаят Валя глухота.
  • 16 Гост

    1 0 Отговор
    На 14 години?? Усещате ли новото дело за сексуално насилие сред американските ВИП среди?
  • 17 Не разбирам...

    3 0 Отговор
    Защо тогава толкова се лицемери по темата "девственост" и "брак"? Имала гаджета - правила секс с тях. Е, и? 14 години може да е доста рано за започване на полов живот, но само по себе си не значи нищо за развитието ти нататък. Някои се пазихме по-дълго и не изневерявахме, но това не ни спаси от разочарования. Важно е друго в тези ранни връзки - предпазните средства и да си честен с партньора. На тези години връзките рядко устояват, но поне да ти остане хубав спомен, а не изневери и аборти. Явно е изстрадала много през годините, а всеки има предел. Дано изживее всичко и продължи напред.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Яна

    1 0 Отговор
    Аз си изгубих девствеността на 13.