Last news in Fakti

22 Октомври, 2023 18:48 4 142 14

Андрей Арнаудов призна: Аз съм мъж под чехъл

  • андрей арнаудов-
  • емануела толева-
  • съпруга-
  • мъж под чехъл-
  • семейство

„Слушам госпожата и живея прекрасно”, сподели продуцентът на "Фермата"

Андрей Арнаудов призна: Аз съм мъж под чехъл - 1
Снимка: Instagram

Продуцентът и водещ на „Фермата” Андрей Арнаудов чистосърдечно обяви самия себе си за мъж под чехъл. „Слушам госпожата и живея прекрасно”, сподели той в предаването „Преди обед” по Би Ти Ви. Половинката му Емануела обаче се оплака, че хвърлял върху нея цялата отговорност за решенията, които касаят семейството, и за отглеждането на сина им Васко.

В работата си Андрей е звезда, бизнесмен и шеф на доста хора, но в личния живот за всичко слушал жена си Емануела Толева, пише "Уикенд". Продуцентът обяснява, че на нейната житейска мъдрост и разумни решения се гради целият им щастлив семеен живот. „От опит знам – госпожата винаги е права!”, каза Арнаудов, който тази седмица е коментатор в „Преди обед” заедно със своята „другарка в живота”, както нарича жена си. Продуцентът без спорове се съгласява, че всички решения, които взима по отношение на дома и семейството си, са погрешни, за разлика от тези на Емануела. Така например той бил сигурен, че както и да облече сина им, няма да е подходящо, и каквото и да му даде за ядене, ще е вредно. Затова предпочитал да предостави на майка му тези грижи. Емануела казвала какво да се прави вкъщи, той само слушал и изпълнявал.

View this post on Instagram

A post shared by Emanuela Toleva (@emanuelatolevaaa)

Половинката обаче не била доволна от това свръхнатоварване с доверието на мъжа си. Тя се оплаква, че Андрей често бащата се оправдавал с нея пред 5-годишния им син, когато искал да му откаже нещо. Вместо да каже: „Не!”, той казвал: „Мама не дава”. Когато например детето искало бонбон, Андрей с жален тон му обявявал: „Не може, мама не дава, ще се сърди!”. „Чувам го от другата стая и не мога да повярвам, че отговаря от мое име, без да ме е питал”, ядосва се Толева. Продуцентът обаче е категоричен, че казва истината – самият той по принцип нямал нищо против бонбоните, но знаел, че половинката му ги ограничава. „В крайна сметка, като дръпнеш чертата, се оказва, че пак слушам жена си”, обобщава тв водещият.

View this post on Instagram

A post shared by Emanuela Toleva (@emanuelatolevaaa)

Говори се обаче, че в действителност той далеч не бил чак толкова сговорчив, колкото твърди. Понеже напрежението в работата му идвало в повече, вкъщи бил доста сприхав. Бил готов да избухне за най-малкото нещо, а Емануела не му оставала длъжна. Така че семейните караници били често срещано явление в артистичното семейство. Те обаче затихвали със същата бързина, с която избухвали. Андрей и Емануела признават това, наричайки семейството си „италианско” – ежедневието им било бурно и пълно със спорове, но и с много любов.

Двамата са заедно от 7 години. Запознават се край кварталните кофи за боклук и месец по-късно вече живеят под един покрив, а едновременно с това работят заедно в предаванията, които Арнаудов продуцира заедно с бизнес партньора си Иван Христов. През 2018-а се ражда синът им Васил, кръстен на починалия баща на Андрей – големият диригент Васил Арнаудов. Родителите твърдят, че не са амбициозни относно ранното развитие на детето си. Единственото, което е важно за тях, е то да бъде щастливо.

Водещата на „Преди обед” Деси Стоянова обяви Андрей Арнаудов за алкохолик, без дори да осъзнае какво е казала. Това стана в понеделник, когато журналистката трябваше да представи седмичните коментатори в предаването – продуцента и жена му Емануела. Тя прочете машинално визитката, която екипът ѝ беше подготвил. Текстът завършваше с думите „Той е работохолик, а тя – перфекционист”. Деси обаче направи лапсус, който разсмя и екипа, и двамата коментатори, и зрителите пред екраните. Вместо „работохолик” тя каза „алкохолик” с изключително бодър и тържествен тон.

Явно въобще не разсъждаваше над това, което говори. Партньорът ѝ Петър Дочев обаче се сети, че нещо не е наред. „Мисля, че той не е алкохолик, а работохолик”, каза той на Деси, която в първия момент въобще не схвана за какво ѝ говори. Явно са ѝ обяснили в слушалката, тъй като след няколко секунди успя да влезе в час. През това време Андрей и Емануела пък влязоха в студиото, заливайки се от смях.

„Аз на „алкохолик” не мога да се обидя!”, отсече Арнаудов. И обясни, че след дълги години практика с чашката може да каже, че няма предразположеност да е алкохолик, което е болестно състояние, но пък в по-младите си и луди години е бил „прекрасен пияница”. Много отдавна обаче се бил „пенсионирал” по отношение на алкохола.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едноклетъчно

    31 3 Отговор
    Чехълче .
  • 2 Мъжа на урсула

    36 5 Отговор
    За да си мъж под чехъл първо трябва да си мъж. Но ако си мъж на място няма да си под чехъл.
    Българите имаме точна дума - путь@
  • 3 Гост

    19 1 Отговор
    И тоз като оня, Банов - Генко Гинкин.
  • 4 Новичок

    22 1 Отговор
    Опосум ,пфу...
  • 5 Нормално

    37 2 Отговор
    Жена му има повече мъжки черти и от него самия..

    Коментиран от #7

  • 6 ТИ СИ ЕДИН

    9 1 Отговор
    да не казвам че ще ми изтрият коментара , вие се сетете.
  • 7 Aлфа Bълкът

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Нормално":

    Играе страпонът в туй семейство, та недей си игра!
  • 8 МАХМУД

    15 1 Отговор
    НАИСТИНА СИ ПАСВАТ..... ЕДИНИЯ Е ТАПА ДРУГИЯ ЕПРУВЕТКА......
  • 9 МАХМУД

    12 0 Отговор
    . А ПРОПО ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ СОЦА НА БАЙ ТОШО ДА ИЗДИГНЕ ФАМИЛИЯТА НА ТАПАТА И СЯ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТОВА ШОТ СЯ ЩЕШЕ ДА Е ЧЕП НА КАЦА ЗА КИСЕЛО ЗЕЛЕ...
  • 10 МАХМУД

    6 0 Отговор
    . А ПРОПО ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ СОЦА НА БАЙ ТОШО ДА ИЗДИГНЕ ФАМИЛИЯТА НА ТАПАТА И СЯ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТОВА ШОТ СЯ ЩЕШЕ ДА Е ЧЕП НА КАЦА ЗА КИСЕЛО ЗЕЛЕ...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 МАЛКО МУ Е

    5 0 Отговор
    ДА ГРАБНЕ ЖЕНИЦАТА ЕДНА СОПА И ДА ГО МЛАТИ РЕДОВНО ПО ГЛАВАТА БЕЛКЕМ МУ НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ГЪНКИ В ЧЕРЕПНАТА КУТИЯ ТОЯ УБАВЕЦ-ВРЪЗКАР Е МНОГО ПОД СРЕДНОТО НИВО ЗА ВОДЕЩ В ТЕЛЕВИЗИЯТА БАЩА МУ ИЗГЛЕЖДА МИ Е НАПРАВИЛ АУТОБАН ДО ТЕЛЕВИЗИЯТА А ТОЙ ВОДИ СЪУЧЕНИКА СИ КОЛЕГА ПО ЧАШКА ЗДРАВА ВРЪЗКА ИМАТ ВИДНО Е....