Last news in Fakti

23 Октомври, 2023 14:18 2 520 5

София Вергара с нова любов след раздялата с Джо Манганиело

  • софия вергара-
  • нова любов-
  • след развода-
  • раздяла

Три месеца след като потвърди раздялата си с актьора Вергара отново е на крилете на любовта

София Вергара с нова любов след раздялата с Джо Манганиело  - 1
Снимка: EРА/БГНЕС

Изглежда след развода си с Джо Манганиело София Вергара отново е на крилете на любовта.

Три месеца след като потвърди раздялата си с актьора, познатата ни като "Глория" актриса от "Модерно семейство", бе забелязана за първи път с нов мъж до себе си, пише сп. "Hello!". Припомняме, че още през юли Вергара потвърди раздялата си с Манганиело в изявление за "Page Six", което гласеше: "Взехме трудното решение да се разведем. Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, когато навлизаме в този нов етап от живота си", припомня dir.bg.

Сега тя изглежда е продължила напред, тъй като през уикенда бе забелязана да вечеря в Лос Анджелис с ортопеда Джъстин Салиман, на когото медицинската му практика се намира в Бевърли Хилс. След като изтекоха техни снимки от вечерта в социалните мрежи, феновете побързаха да сравнят потенциалния нов мъж на София с комика Джери Зайнфелд. "Първоначално си помислих, че това е Джери Зайнфелд", "Прилича на Зайнфелд. Щяха да бъдат ужасно забавна двойка", гласяха коментарите.

Иначе за Салиман е ясно, че е специализирал в Станфордския университет - "Спортна медицина". Завършил е ортопедична хирургия в престижния болничен център "Сейнт Лука-Рузвелт" на Колумбийския университет в Ню Йорк, и има медицинска диплома от Медицинското училище на Университета на Колорадо край родния си град Денвър. Бил е женен и за актрисата Бри Търнър, с която се раздели през 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    3 0 Отговор
    София Вергара Е с нова любов, след раздялата Й с Джо Манганиело.
  • 2 оценка

    1 1 Отговор
    Верго Мангана.
  • 3 българин

    6 2 Отговор
    която е хитра маст-- си знае работата ще смени 10 до пенсия
  • 4 Ице

    6 1 Отговор
    Намерила е нов спонсор-гнясач.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.