Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 08:27 3 113 5

Увеличаване на бюста спаси живота на 25-годишна жена

  • увеличаване на бюста-
  • операция-
  • бременност-
  • животозастращаващо-
  • турция

"Ако не бях отишла за тази операция, може би нямаше да съм тук днес.", разказва Лорън

Увеличаване на бюста спаси живота на 25-годишна жена - 1
Снимкa: Shutterstock

25-годишна британка вярва, че решението да увеличи гърдите си е спасило живота ѝ, пише The Independent.

В началото на септември Лорън Паркър заминала за Истанбул с приятеля си за интервенцията. Малко преди това младата жена получила необичайно вагинално кървене, но личният ѝ лекар я уверил, че всичко е нормално и може да лети за Турция.

Тестът за бременност също показал отрицателен резултат.

На предоперативната консултация обаче младата жена разбрала, че е бременна в петата седмица. Поне това показал рутинния кръвен тест, който си направила предишния ден.

"Поисках няколко теста, защото не можех да повярвам, че съм бременна", разказва Лорън.

След прегледа с видеозон се оказало, че кара извънматочна бременност - животозастрашаващо усложнение, при което оплодената яйцеклетка се закрепва извън маточната кухина.

"Първият ултразвук не показа нищо и всички лекари бяха много объркани. Когато ми направиха още един, откриха, че бременността всъщност е в тръбата ми", добавя тя.

Лекарите обяснили на Паркър, че такава бременност не може да бъде спасена и изисква незабавна хирургическа намеса.

"Беше страшно – всички бяха притеснени. Предложиха ми сами да направят операцията или да се върна във Великобритания за това възможно най-скоро", разказва Лорън.

В крайна сметка тя решила да се довери на турските специалисти и хирурзите отстранили едната от фалопиевите ѝ тръби, в която вече било започнало животозастрашаващо вътрешно кървене, пише jenata.blitz.bg.

Операцията продължила 45 минути. Жената обаче останала под упойка още седем часа, за да коригират бюста ѝ.

Британката е категорична, че вниманието на местните доктори е спасило живота ѝ и недоумява защо лекарят ѝ във Великобритания не ѝ е обърнал нужното внимание. Паркър благодари на хирурзите и не крие, че решението да увеличи гърдите си е било едно от най-добрите в живота ѝ.

"Ако не бях отишла за тази операция, може би нямаше да съм тук днес. Бях сигурна, че не съм бременна – отначало дори не им повярвах.

Персоналът в Турция беше невероятен, те спасиха живота ми. На всичкото отгоре получих и новите си гърди", заявява тя.

Въпреки че е останала само с една фалопиева тръба, Лорън не се притеснява за бъдещето. "Знам, че ще бъде по-трудно да забременея, но все още няма да се стресирам. Аз съм само на 25 и имаме много време да опитваме.

Казаха ми, че ще трябва да внимавам как ще забременея и ще си направя много изследвания. Малко е страшно, но имам много информация. Сега се чувствам много по-добре и имам вида, който искам".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 2 Отговор
    Всичко е Божа работа

    Коментиран от #5

  • 2 Мехмед

    13 1 Отговор
    Турските лекари са много добри специалисти.
  • 3 какво

    4 0 Отговор
    му е любопитното на това случващо се постоянно.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ко речи?

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Дрън-дрън. Праскат се безконтролно, после некъв бог им бил виновен.