Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 10:32 1 041 4

Опит за бягство от затвора ще се разиграе в "Клетката" тази вечер

  • клетката-
  • сериал-
  • нова телевизия-
  • бягство от затвора-
  • затвор

Откритие ще даде неочакван коз в ръцете на затворничка 275

Мистериозен тунел в затвора и медальон, криещ важна тайна, ще помогнат на Ина Арнаудова (Гергана Данданова) в новия епизод на криминалната драма „Клетката“. Някой планира опасно бягство и направеното откритие ще даде неочакван коз в ръцете на затворничка 275. Но ще успее ли тя да обърне ситуацията в своя ползва, зрителите ще разберат тази вечер, в 22:00 ч. по NOVA.

Михаела Арнаудова (Маргарита Лъчезарова) е много притеснена, защото всеки момент прокурорът може да внесе обвинителния акт за случая с катастрофата, в която е участвала. Нейният адвокат София Гендова (Жаклин Дочева) се опитва максимално да забави досъдебното производство, за да спечелят време, но решение на заплетената ситуация още няма. Гендова разполага с категорични доказателства, че Михаела не е шофирала в злополучната нощ, но е убедена, че след фалшифицирането на експертизите, те ще бъдат опровергани в съда. Особено, когато прокурорът очевидно е получил подкуп от заможния бизнесмен Алексиев – бащата на 18-годишния Любо, шофирал автомобила. Притисната от времето, София организира среща с адвоката на Алексиеви и се надява да сключат споразумение. Ще пожъне ли успех планът ѝ?

Инспектор Димитър Пелев (Асен Блатечки) научава подробности от медиите за случаите на Арнаудова и дъщеря ѝ. Опитвайки се да разбере какво е подтикнало Ина да премине на тъмната страна, той взима присърце несправедливото обвинение срещу Михаела и решава да подкрепи 17-годишното момиче в тежката ситуация. Срещата на Пелев с бащата Тодор Арнаудов (Мартин Димитров) предизвиква сблъсък на характери, но с какъв изход ще е?

Напрежението зад решетките се покачва с всяка изминала минута. Конфликтът между Ина и тартора на затворничките – Милкана Аргирова (Иванка Шекерова) нараства, но ще претърпи внезапен обрат. Главният надзирател Кирил Горанов (Веселин Петров) иска отговор на въпроса къде са парите на Архонта, но ще го получи ли от Ина? Докато брокерката се бори за оцеляване в затвора, Димитър предприема решителен ход по случая на Михаела. Какво е намислил той, не пропускайте в новия епизод на „Клетката“ – този петък, в 22:00 ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майкъл

    2 0 Отговор
    Дреме ми на кафеза.
  • 2 Няма такива затвори

    3 0 Отговор
    Тези виждали ли са българския женски затвор в Сливен?
  • 3 Последния Софиянец

    1 0 Отговор
    Аз отдавна съм избягал от тая боза, още след първия епизод. Дори не дочаках Асен Блатечки да се изяви

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.