Last news in Fakti

29 Октомври, 2023 15:11 4 839 6

Елизабет Методиева в имотен спор с роднина

  • елизабет методиева-
  • имот-
  • спор-
  • роднина

Методиева се гневи, че родителите й не са направили нужното навреме

Журналистката Елизабет Методиева изплака в предаването На кафе, че е изпаднала в много неприятна ситуация. Водещата светска рубрика в предаването от известно време насам е сред панелистите. Тя се ожали, че е в ожесточен спор с близък роднина за имот.

При все, че не назова с кого точно от роднините си не може да излезе на глава, от откровенията ѝ зрителите останаха с впечатлението, че дели имане с брат или сестра. Елизабет призна за спора покрай обсъждането на една от темите в предаването, пише "Уикенд".

Актьорът Дарин Ангелов пък остана шокиран, тъй като недоумява как е възможно роднини да се карат за имоти и се зачуди не могат ли да делят по равно. Елизабет пък на свой ред му отвърна, че това би могло да се случи, ако отсреща си имаш интелигентен човек. Дарин обаче остана изумен и от това ѝ признание.

В този момент Гала също се намеси, разкривайки, че недоумява как е възможно близки роднини в един момент да се покарат покрай подялбата на имущество. Когато ѝ дошло до главата тя също много се чудела откъде дошъл този конфликт и все още не може да си го обясни. Елизабет побърза да допълни, че очевидно става въпрос за алчността, която рано или късно се пробужда у хората по един или друг повод. В заключение тя посочи, че когато родителите не са направили навреме нещата, както трябва, накрая се стига до ожесточени спорове.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    8 1 Отговор
    Родата - до делбата!
  • 2 Ван

    9 1 Отговор
    БГ реалност-близки завинаги, умрат дъртите-врагове завинаги.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 креизи фрог

    1 0 Отговор
    я как прилича!

    Crazy Frog - Axel F (Official Video)

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.