Last news in Fakti

31 Октомври, 2023 11:15 1 026 1

Съдят Крис Браун за побой в нощен клуб в Лондон

  • крис браун-
  • побой-
  • съд-
  • лондон

Твърди се, че Браун е ударил мъжа в лицето с бутилка текила

Съдят Крис Браун за побой в нощен клуб в Лондон - 1
Снимка: Shutterstock

Певецът Крис Браун е съден за предполагаем побой над мъж в лондонски нощен клуб, съобщи People. В дело, заведено в четвъртък и достояние на медията, Ейб Дио твърди, че Браун го е ударил в лицето с бутилка текила през февруари в заведението TAPE в Лондон. Според делото 34-годишният изпълнител е "налагал" Диау в главата със "съкрушителни удари" и го е съборил в безсъзнание. Твърди се, че след това Браун "продължил безмилостно да го тъпче" в продължение на половин минута.

Диау, който по това време бил на 43 години, "бил приет в болница с разкъсвания по главата и скъсани връзки на крака“, се казва в делото, добавяйки, че всичко това му е причинило "трайни“ увреждания и "тежък емоционален стрес“. Diaw твърди, че барът TAPE е уловил инцидента на видеозапис от камери за наблюдение. Браун е съден от Дио за обезщетение и настоява за дело пред съдебни заседатели. Представителите и адвокатите на певеца не са отговорили веднага на молбата за коментар от сп. People, пише още "Фокус". Браун има дълга история на проблеми с правосъдието, започвайки през 2009 г., когато той преби тогавашната си приятелка - певицата Риана, оставяйки я с видими наранявания по лицето и докарвайки я до хоспитализация.

В друг случай Браун е обвинен в тежко нападение и отправяне на криминални заплахи. Той се признава за виновен в трето престъпление за същата година и приема споразумение за обществен труд, пет години изпитателен срок и консултации за домашно насилие. След като завършва едногодишния курс по домашно насилие през 2010 г., Браун публикува в Twitter: "Имам достатъчно самоуважение и благоприличие, за да се чувствам горд, че съм завършил този курс. Момчетата бягат от [своите] грешки. Мъжете се учат от тях!!!“ Изглежда, че за толкова години певецът не е успял да озапти агресивния си нрав. През май тази година стана ясно, че Браун и изпълнителят Ъшър са се сбили ден преди да излязат на сцената на музикалния фестивал Lovers & Friends в Лас Вегас. Твърди се, че Браун е влязъл в спор с 45-годишния Ъшър по време на партито за рождения му ден на ролковата пързалка Skate Rock City, както се вижда във видео, получено от TMZ. Браун правел опити да говори с певица и се ядосал, когато тя го игнорирала, което накарало Ъшър да се намеси и да се опита да го успокои. Според източника, тогава Браун казал на екипа си, че напускат, и те излезли от заведението, а Ъшър ги последвал. След това Ъшър се върнал от "среща" с групата зад редица чартърни автобуси с очевидно разкървавен нос, твърди очевидец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    2 0 Отговор
    Тоя като го гледам и с жена не може да се сбие