Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 09:41 4 456 7

Кои са най-често използваните фрази от изневеряващите мъже

  • фрази-
  • изневяра-
  • мъже-
  • взаимоотношения

Мъжете, които изневеряват, са подозрителни, защото проектират своята изневяра върху другите

Кои са най-често използваните фрази от изневеряващите мъже - 1
Снимкa: Shutterstock

Ако ви се струва, че поведението на партньора ви подозрително, възможно е това да не е безпричинно. Вижте кои са най-често срещаните фрази, които показват, че мъжът ви изневерява:

1. "Ти си най-добрата"

Самата фраза вече съдържа сравнителна степен и в много езици се смята за неприемлива и подозрителна. Ние най-често не ѝ придаваме значение. Но, ако мъжът често ви сравнява с бившите си, дори във ваша полза, не бързайте да се заблуждавате, пише flagman.bg.

2. "Паролата на телефона е само за сигурност"

Много хора поставят парола на телефона си именно с тези цели. Но за изневеряващите мъже тя е гарант за сигурност. Те са недоверчиви по природа и дори никога да не поглеждате телефона на партньора си, а своя да оставяте на видно място, това може да представлява риск за разкриването му.

3. "Просто обичам да слушам музика под душа."

Непрекъснатото взимане на телефона със себе си под душа, под претекст че обича музиката или че чака обаждане от шефа си, е сигнал за тревога. Най-вероятно това се прави, за да не виждате никаква компрометираща информация.

4. "Това е служебно обаждане."

В същото време мъжът се опитва да се оттегли, да отиде в друга стая и говори с по-нисък тон на гласа. Обикновено деловите разговори не изискват конфиденциалност, особено от близки хора. Разбира се, ако вашият човек не е таен агент.

5. "Ще закъснея много днес"

Това може да се случи и обикновено е лесно да се обясни и трябва да се направи - в една здрава, честна връзка. Но изневеряващият обикновено не си прави труда да даде обяснение и често изключва телефона. Редките закъснения от няколко часа и връщането у дома на сутринта са две различни неща. И най-често за това поведение няма други обяснения освен изневяра.

6. "Ние сме просто приятели"

Да има приятелка за един мъж е съвсем приемливо, ако и двамата в двойката приемат такава ситуация. Но често такова приятелство води до нещо повече и често разрушава връзката. Особено ако такава приятелка се е появила наскоро в живота му и ако те прекарват много време заедно, например на работа.

7. "Изневеряваш ли ми?"

Мъжете, които изневеряват, са подозрителни, защото проектират своята изневяра върху другите. И по същата причина те могат да бъдат много ревниви. И тази ревност обикновено е напълно неоснователна. Те просто знаят какво правят и по този начин, може би несъзнателно, се опитват да отклонят подозренията от себе си и да прехвърлят вината върху вас.

8. "Не си ме разбрала правилно"

Не е изглеждало така, освен ако не сте патологичен ревнивец (в този случай отидете на терапия, за да поработите върху самочувствието си). За да не дава обяснения и да се опитва да разсее съмненията, неверният мъж ще ви накара да се усъмните в адекватността на вашето възприятие на реалността с подобни фрази. Това се нарича gaslighting.

9. "Мария, знаеш ли..." (и името ви е различно)

В същото време той дори не обръща внимание на подхлъзването на езика по време на речта си. Ако връзката ви е в самото начало и/или мъжът наскоро е напуснал предишна, особено дълготрайна, връзка, това може да се случи в началото. Мозъкът се нуждае от време, за да се пренастрои. Във всички останали случаи това не е добър знак.

10. "Не ми се обаждай, ще бъда много зает"

Ако сте любовница на женен мъж, подобни молби са естествени и чести във вашата връзка. Но ако сте двойка или още повече семейство, странните работни срещи вечер или вършенето на нещо в продължение на няколко часа, когато той не е на разположение, трябва да ви накарат да се замислите.

Веднага ще направим уговорката, че всяка от тези фрази поотделно може да не говори нищо за предателство. Но ако ги чувате често, замислете се. Животът в изневяра е труден и само вие можете да изберете дали да останете във връзка при такива условия, или да работите върху вътрешните си убеждения, травми, зависимости и да продължите напред към здравословен и щастлив съюз.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехото...

    12 1 Отговор
    Хайде да помогна на събратята ! Може да го кажа засукано , но ще го кажа истински - как жените ви правят на маймуни !
    Първа манипулация - на нея секса не и е важен. Не забравяйте , че освен хора , сме и животни ! Когато на селянина му се разгонени козата , той знае , че големият проблем е къде да и намери пръч , преди да е откачила. Тоест , и на вашата и е много важен , но създава ситуация , за да го изтъргува !
    Втората манипулация е следствие от първата - тя не търси секс , тя търси връзка. Или , вие ще плащате масрафа , заради което ще участвате в секса , важното е да се справяте с парите , за секса ще намери кой да ви отмени.
    Трето - ти си силен мъж , ти можеш. Или - можеш да зарежеш онези малки досадници , твоите деца , и да гледаш нейните !
    Четвърто - страшен късметлия си , с жена като мен ! Или , първо го приемате с хумор , но при постоянна употреба ви влиза в главата , че жената ви превъзхожда , и никога повече няма да намерите жена като нея !
    За сега толкова , друг път - още !

    Коментиран от #6

  • 2 Ами

    3 0 Отговор
    Много народ се стреми към този труден живот! Вероятно не бих изневерил на тази от снимката!
  • 3 венче а що не цъкнеш и статийка

    6 0 Отговор
    също за пълнеж:
    Кои са най-често използваните фрази от изневеряващите жени или някакво твое съчинение
  • 4 Идън

    1 0 Отговор
    Животът е труден за изневеряващия и неговия нов обект, към когото е насочил вниманието си. Тези фрази са само лъжи, в които вярва само той и са достатъчно елементарни.Достатъчен е един поглед- щото около залитналия се носи едно излъчване...То не може да се скрие...става не в час, очите избягват да срещнат тези на партньора, не може да спи и мисли за новото либе.., па как да съчетае времето... винаги е в лошо настроение и се оплаква от неща, които едва ли са в главата му в този момент, всичко го дразни и нервира- но в същото време самият той пръска огледалото с паста за зъби и не му пука какво се случва в домашната обстановка. Дори да има един сантиметър прах по перваза- изневеряващият ще напише името на на този или тази, при който или която е готов да излети- неосъзнавайки, че тази прах е най- неподходящото място за името... на новата любов. Но никой от изневеряващите не се разделя със съпругата или съпруга- не защото не иска. Защото не му стиска.
  • 5 бай Даньо

    2 0 Отговор
    Само да попитам, всички жени са честни, скромни, обичащи съпрузите и приятелите си,... аджеба в кого изневеряват онези мъже, дето използват горепосочените фрази
  • 6 Празко

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ехото...":

    Добре казано, да допълня: има жени, дето искат целият им род да гледаш, не е само с децата драмата...
  • 7 Гост

    2 1 Отговор
    Мъжете ще са много дефицитна стока, с всичкото това мрънкане и претенции на жените.