Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 15:18 3 294 7

Разводът на принц Хари и Меган Маркъл би бил пагубен за холивудската им кариера

  • принц хари и меган маркъл-
  • развод-
  • раздяла-
  • кариера-
  • тайна

Според ПР експерт ако херцозите някога обмислят да се разделят, те ще последват примера семейство Смит и ще запазят това в тайна

Разводът на принц Хари и Меган Маркъл би бил пагубен за холивудската им кариера - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Раздялата на принц Хари и Меган Маркъл може да има пагубен изход за развитието на холивудската им кариера, твърди кралски експерт.

"Хари и Меган са доходоносен екип и техните съвместни фирми имат потенциала да продължат да носят значителни приходи за семейството им. Въпреки че имат индивидуални начинания, партньорството им се оказа полезно и за двамата в професионален план", обяснява експертът по ПР Луела Алдерсън.

Според Алдерсън, ако херцозите някога обмислят да се разделят, те ще последват примера на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит, както и на Мерил Стрийп и Дон Гъмър, и ще запазят това в тайна.

"За знаменитостите е обичайно да поддържат единен фронт пред обществеността... те могат да изберат да се представят като силна и щастлива двойка, дори ако в действителност живеят отделни животи от години. Това обикновено е за избягване на медийното внимание и спекулациите, но най-вече, за да защитят имиджа и бранда си", обяснява експертът.

Маркъл, която наскоро прекъсна работата си със Spotify, търси нови начини, за да се развива професионално. Тя подписа договор с агенцията за таланти WME, стартира нов акаунт в Instagram и по всякакъв начин се опитва да бъде част от холивудския елит.

Според друг ПР ескперт, Кейт Мансфийлд, Меган и Хари изпитват допълнителен обществен натиск да се запазят като двойка, защото са част от кралската фамилия, за която семейната единица е от много важно значение, независимо от скандалите, в които се забъркват членовете ѝ, пише dir.bg.

Въпреки че всички специалисти по публичен имидж са категорични, че поне засега не виждат признаци, че двойката има трудности в брака си, за което медиите от месеци пишат, те продължават да недоумяват какво е успяло да ги събере изначало. По думите им те са много различни, а светът на Меган не е по вкуса на съпруга ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 муцунка

    1 2 Отговор
    А и Хари е от различен баща от този на Уйлям.
  • 2 Механик

    9 1 Отговор
    "Холивудска кариера"?????
    В кой филм играят тия палячовци?
  • 3 Aлфа Вълкът

    3 0 Отговор
    Според мен ще направят нещо от рода на Джони Деп и на онази не и помня точно името, Самбър, Амбър.

    Коментиран от #4

  • 4 Aлфа Вълкът

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Aлфа Вълкът":

    Та ще направят една постановка, да оберат едни пари!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Да де,

    3 0 Отговор
    само че, тая мръхла, никога не е имала някаква кариера, играла е трети храст от ляво.
  • 7 Пак ли

    2 0 Отговор
    започнахте с тези отпадъци? Те нямат кариера.