Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 07:51 4 520 9

Разделени ли са наистина Валери и Мария Бакалова?

  • мария бакалова-
  • валери-
  • раздяла-
  • връзка-
  • мария гроздева

Според светските хроникьори Мария Гроздева, майката на Валери, не харесвала актрисата

Разделили ли са се Мария Бакалова и Валери Григоров? Според слуховете това се е случило още преди около месец, но досега явно и двамата не са искали да се разбира, защото дори не са изтрили общите си снимки в социалните мрежи, както се случва в такива моменти.

Двойката не е публикувала в социалните мрежи нови снимки заедно от края на август, което е не само дълъг период, но и дава много поводи за коментари от страна на феновете им. Както е добре известно, преди буквално бълваха ежедневно видеосторита.

Очевидно двамата продължават да се следват, вероятно и да бъдат приятели, но нищо повече, нищо по-специално или интимно, както е било до този момент.

Според светските хроникьори една от причините за разлъката бил фактът, че свекървата на Бакалова - двукратната олимпийска шампионка в спортната стрелба и единствен българин с пет олимпийски медала - Мария Гроздева, изобщо не долюбвала бъдещата си снаха, пише "Телеграф". На шампионката изобщо не ѝ допадала актрисата, която е първата българка, номинирана за "Оскар".

Бакалова, колкото и да опитвала да ѝ се хареса, не успявала, а Валери често изпадал в позицията на рефер между майка си и любимата си. Напрежението в един момент ескалирало и това рефлектира върху любовта на младите, пише още изданието.

Актрисата изживяла много тежко края на връзката им, тъй като тя наистина обичала Валери. Въпреки всичко обаче тя продължава с работните си ангажименти, които леко бе позагърбила заради голямата любов. Очаква се в края на годината да снима и голям американски проект.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    20 0 Отговор
    Интересува ли ме наистина?
  • 2 Дааааа

    18 2 Отговор
    Брада, мускули ама избрал майка си пред Бакалова.....
  • 3 дрек

    18 2 Отговор
    Мара Гроздева е бая тъпa, както се видя в някакво риалити, а другата Мара със събраните очички пък много се звездее откакто я номинираха за ролята на дeбил. Нормално е да пръснат панаира щото не могат да се разберат коя е по-велика....
  • 4 щурецъ

    9 0 Отговор
    Аз откъде да знам?!
  • 5 Трифонов

    2 6 Отговор
    Добрите майки са така, хах. Бидейки жени, те много добре знаят точно за какво природата е надарила жените с интелигентност, проницателност и интуиция, превъзхождащи многократно тези на мъжете - без винаги да го осъзнават, за да намерят правилния мъж, от който да имат деца. Щом те се появят, конкуренцията между интереса на детето и това на мъжа, никога няма как да се спечели от този на мъжа. А това означава, че в преобладаващия брой от случаите, мъжът няма как да бъде удовлетворен и щастлив. Това е основата на изконния конфликт между партньорката на мъжа и неговата майка - последната се интересува САМО от интереса на сина си и се бори със зъби и нокти срещу всяка заплаха. Или иначе казано - мъжете и жените не са създадени да живеят заедно. Ние сме като всички онези бозайници, при които мъжкият и женската се срещат единствено в размножителния период - веднъж годишно. През останалото време мъжете трябва да се концентрират върху своето интелектуално осъвършенстване и духовно израстване. Ако са направили деца, максимумът, който трябва да дадат, е да плащат издръжка на майката. Иначе мъжът е обречен да бъде цял живот емоционално, духовно и сексуално фростриран, недоволен и неуспешен.
  • 6 Само

    5 4 Отговор
    сляп може да е с противната Мара. Всичко беше обикновен фарс и се знаеше от началото.
  • 7 Истината

    11 1 Отговор
    Той Валери я използва, за да се добере до Холивуд.
  • 8 Мария Бакалова

    2 1 Отговор
    Наградена съм от кмета на Бургас.
    И съм представителка на града.
    Известна съм с няколко свои филма:
    Борат, Борат2 ( в целия свят)
    Трансгресия и Жените наистина плачат.
    Аз стигнах до Холивуд.
    И съм от България. Тука хората ми се кефят.
  • 9 тая - ок, а тоя ?

    0 0 Отговор
    тази вече разбрах, че е някаква озвучителка по кината, а този къф е ?