Last news in Fakti

5 Ноември, 2023 10:54 1 804 4

Стойко Сакалиев разказва със сълзи на очи за трудните битки в живота си

  • стойко сакалиев-
  • дъщеря-
  • търси се

Подробности за живота си бившият футболист разкри в предаването "Търси се"

"Препятствията са, за да ги прескачаш, да продължаваш напред и да растеш." Думи на Стойко Сакалиев - специален гост в предаването "Търси се..." по bTV.

С много сълзи той и дъщеря му Любомира, която пребори тежко онкологично заболяване, разказват за трудната битка и как тя успява да ги сближи по нов начин.

"Сънувах баща ми, който я гушка и ми каза да не се притеснявам, защото тя ще се оправи. Затова бях сигурен, че всичко ще е наред.", шокира Сакалиев

Бившият футболист признава, че е сънувал и кога баща му, който също е бил болен от рак, ще почине: "Баба ми и дядо ми дойдоха в съня ми и ми казаха, че ще го вземат при себе си."

На следващата сутрин майка му се обажда, че баща му си отива. Сакалиев успява да стигне до родния си Бургас и да се сбогува с него.

Години преди това има пророчески сън и за смъртта на своите дядо и баба.

Сестра му Марина говори за детството им заедно и пакостите му. Определя батко си като чувствителен и свестен човек.

"Три пъти съм го виждала да плаче. Първия път беше застанал пред снимка на дъщеря си на компютъра и плачеше тихо. Втория път, когато плачеше, беше след една тежка негова контузия, която, може би, не му позволи да реализира мечтите си. Третия път – когато баща ни почина. Тогава е единствения път, когато го видях да плаче истерично.", споделя тя.

И все пак Сакалиев е и доста потаен. Толкова, че се жени... без дори майка му и родителите на неговата любима Габриела да знаят. Впоследствие запознават сватовете и им съобщават за сватбата, на която присъствали единствено децата им.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойко е Пич

    9 2 Отговор
    Голям Човек! Добър и винаги готов да помогне! Респект от мен!
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 7 Отговор
    Всеки роден има Тежки и още по-тежки от неговите проблеми!!!Трябва ли да занимаваме с тях хората,които имат ежедневно жестоко битие????Това е Въпросът!Аз,ще ви отговаря :НЕ Е Правилно,Стойко!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Идън

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Възхищавала съм се на твоя силен дух и умения. . Същото предизвика и Стойко- той разказа как се бори с трудностите и как ги преодолява. Достигнах до извода, че когато човек е добър може да изтърпи много- но винаги нещата свършват щастливо. Някой мъдрец беше казал- любовта побеждава всичко. Бих добавила към нея вярата и надеждата- също. Това е една добра статия за един Човек. Хора много- човеци- малко.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 2 Отговор
    Нещата от живота ....не са такива ,като нещата от филмите........Нещата от живота винаги свършват пред трап или крематориум,но трябва ли да парадираме с това.Времето ни яде ежесекундно,а теория на вероятностите ни поставя капани ежеминутно и ние оцеляваме в този супник.този човек,Стойко има гениален поглед!Това може да се достигне единственно с дълбоко осмиляне на живота.....Нооо,хора с такъв поглед са самотни и тъжни.Нужно,ли е......????