Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 15:58 3 322 14

7 неща говорят, че сте женени за грешния човек

  • брак-
  • развод-
  • семейство-
  • раздяла-
  • грешен човек-
  • признаци

Интернет потребители споделят за нещата, които са отворили очите им за грешния избор

7 неща говорят, че сте женени за грешния човек - 1
Снимка: Shutterstock

Много бракове започват като любящи и щастливи взаимоотношения, но с времето те също стават кисели, а любовта отлита през прозореца. Когато това се случи, хората често се опитват да се борят да спасят брака си, но за съжаление това не винаги се получава, пише vesti.bg.

Вместо това хората трябва да прекъснат нишката при първия знак, че човекът, за когото са се оженили, не е този, за когото са го смятали. Но кои са най-явните признаци, че това е така? Според един интернет форум, съществуват седем признака в поведението, че сте с неправилния човек.

1. Скриване на добри новини от партньора ви

Един потребител споделя, че е разбрал, че се е оженил за грешния човек, когато човекът е скрил добра новина от брачния си партньор заради завист или грозни реакции. Той казал: "Скривах добри новини от нея, защото знаех, че тя ще ме накара да се чувствам зле заради това. Надявах се, че тя ще порасне и ще спре да бъде егоистична и да се държи детински. Но тя така и не го направи."

2. Когато не искате да бъдете приятели с него

Друг потребител разказва, че е разбрала, че съпругът ѝ не е правилният човек, когато си е представила какво би направила, ако не са били гаджета. Тя казва: "Всичко свърши, когато осъзнах, че ако не се срещахме, нямаше да искам да му бъда приятелка".

3. Когато той е дистанциран в деня на сватбата

Една от споделящите си спомня, че е хванала съпруга си да се забавлява с друга жена в деня на сватбата им. Тя разказа: "Когато разбрах, че той си пишеше с друга мацка в деня на сватбата ни, оттам нататък всичко тръгна накриво". Що се отнася до знаците, този е доста голям!

4. Когато егоизмът достига неприлични нива

Един потребител споделя, че е разбрал, че съпругата му е грешният човек, след като тя е реагирала на сериозна медицинска процедура. Той казал: "Прибрах се вкъщи от спешното отделение, след като ми поставиха диагноза за тежко белодробно заболяване, а тя веднага ме остави с децата, за да излезе да пие с приятели."

5. Когато сте много надолу в списъка му с приоритети

Една майка споделя, че последната капка е дошла, малко след като е родила детето им. Тя споделя: "Моят избяга да играе голф, след като се прибрахме от болницата със сина ни. Няколко дни по-късно той отново отиде, докато аз карах до болницата с бебето. Имах тежък мастит, висока температура, а той просто избяга".

6. Когато осъзнаете колко студенокръвен е той

Друга жена казва, че е разбрала, че се е омъжила за грешния мъж, въз основа на това как той говори за децата им.

"Осъзнах, че съм съм с грешния човек на петата година от 19-годишния ни брак... но това, което преля чашата беше, когато бившият ми каза, че децата ни не са ЗАСЛУЖИЛИ любовта му, което разклати цялата ми основа."

7. Когато вече не се чувствате като себе си

Един от най-популярните отговори дойде от жена, която споделя, че е загубила себе си заради брачния си партньор. Тя казва: "Един ден осъзнах, че съм се превърнала в по-малка версия на себе си, затова трябваше да си тръгна."

Разбира се, когато се стигне до разтрогване на един брак, са необходими наистина сериозни причини, но тук виждаме само капка в морето от причини, заради които някой може да реши, че е сбъркал с избора си на партньор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    9 2 Отговор
    Човек е създаден от Бога с ум и разум. Затова трябва внимателно да изследва другия човек преди да се ожени/омъжи за него! И ако човекът не е подходящ - не трябва да има сватба!

    п.с. Тези неща се гледат преди това, а не после!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Идън

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мъдрият":

    При ИЗСЛЕДВАНЕТО трябва да имаш база за сравнение:) и интуиция. Иначе ако ще и дисекция да му направиш пак може да се сбърка.
  • 3 Всички

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мъдрият":

    Истински глупаци се самоопределят като мъдри ! Ти - сам , или на бъзик те определиха ?!
  • 4 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    На тези като им чета трагедиите си мисля че са женени на сила от родители ?Ако няма странична намеса или паричен интерес -развод .Така или иначе когато отминат страстите по скоро те отлитат през прозореца като прелетни птици,изтрезняваш и виждаш какво си взел!После вече граница на търпимост или не ,всички стават досадни повече медитация мой съвет на моменти не го забелязвам и не чувам .

    Коментиран от #5

  • 5 Идън

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Или родителите не одобряват избора на децата си и правят всичко възможно да ги разделят- както при мен.. И аз още в седми клас го завличам в черквицата да се венчаваме... И попът вика- не. Аз му викам- тоя ще е попът не ще... и си се венчахме сами... :)

    Коментиран от #6

  • 6 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Идън":

    По скоро свекървите правят интриги,за сватба нямаше проблеми ама най хубаво е да се гледат родителите само на снимка ,най вече свекървите.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Соваж бейби":

    Нямам- отишли са си... рано. Останали са само техни снимки- красиви и добри са били.Но...
  • 8 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Соваж бейби":

    Не ги обичам сватбите... но няколко приятелки и колежки ми донесоха по два букета- единия от тях- другия от,, анонимен,,;) Е, аз какво съм виновна, че не е наблюдателен и не му се смята... Това по точка 3.

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Не ви

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Идън":

    Вярвам , че сте искрена. Няма жена , която да не си мечтае , да се види като булка!
  • 10 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Идън":

    Моите съболезнования за родителите ,Идън извинявай .Знам себе си и вземам поука с децата и техните избрани ще се старая да не съм вредна ,без покана няма да ходя ако имат желание за гости вратата е отворена само да се уважават ,дразги винаги има.Аз се ожених заради роклята да си призная ,ако има едно лесно още една сватба искам бялата рокля на Дженифър Лопес от колекцията за висша мода на Georges Hobeika фестивала в Венеция 2021г .Ама със същия мъж ,с друго не искам си тровя нервите.Иначе съм далеко от мисълта че един брак означава някъква гаранция ,живота е пълен с изненади.По време на короната тука имаше бум на разводи,смятай каква любов е било сигурно само вечер се виждат или през уикенда .

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    Неговите родители са си отишли рано и неговата леля се е грижила за него. А лелята никога не се е омъжвала- тя е била заета да гледа децата на братята му и него. Имаше уникално чувство за хумор и готвеше много хубаво. Не исках да се омъжвам толкова рано и въобще не мислех за сватби и рокли... Но... моят бързаше... да не би да залитна за друг... Та за роклята- той купил плат и жената на брат му ми я ушила. Донася ми я в събота а в неделята ме заведе при нейна фризьорка рано- рано- нещо ми г навива косата- суши- пръска лак... и като се погледнах не се одобрих. Взех ножицата и си отрязах дългата коса. На самото тържество си отрязах и дългата рокля- пречеше ми ...
  • 12 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    Видях роклята.. но много голямо деколте. Стои и добре защото няма големи бюсти... На мен ще ми стои вулгарно- все едно съм праснала всичко на сергията...
  • 13 един от стадото

    1 0 Отговор
    две жени с характер споделят житие и битие. От вчера чета и си мълча.. Тайфуни с нежни имена

    Коментиран от #14

  • 14 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "един от стадото":

    Ние сме по темата- не споделяме за плетки и манджи...