Last news in Fakti

10 Ноември, 2023 12:57 4 788 5

Наоми Кембъл - гола и неузнаваема (СНИМКИ)

  • наоми кембъл-
  • гола-
  • неузнаваема-
  • alexander wang-
  • мода

Супермоделът позира за новата кампания за 2024 г. на Alexander Wang

Наоми Кембъл - гола и неузнаваема (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Супермоделът Наоми Кембъл може да е разпознаваема само с първото си име, но легендата на модния подиум не прилича на себе си в новата кампания за 2024 г. на Александър Уанг.

53-годишната жена позира гола, а цялото ѝ тяло е в блестящи шипове.

Според прессъобщение на марката, кампанията "изследва идеята за "трансформация" чрез силни, мощни и алфа жени, които Наоми олицетворява", пише "Page Six". Снимките предизвикаха фурор сред почитателите на модела, които коментираха, че "искат още".

За Кембъл бе доста успешна годината, тъй като не само посрещна второто си дете, но и се събра с колежките си Линда Еванджелиста, Синди Крауфорд и Кристи Търлингтън за септемврийския брой на "Vogue" и за октомврийския на "Vanity Fair Italia". Великолепната четворка участва и в документален сериал, озаглавен "The Supers".

Освен това след края на лятото Наоми представи собствена колекция за "PrettyLittleThing" с епично ревю по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, припомня dir.bg. Без значение какво носи - или дали изобщо носи нещо - изглежда, че Кембъл може да направи всичко модерно.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пич

    24 3 Отговор
    За съжаление ясно се вижда , че вече е много изхабена и телесно , и психически! Така се получава , когато вземеш един млад и неустойчив човек от привичната му среда , и го хвърлиш надълбоко в морето на покварата и разврата!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    8 2 Отговор
    Това същество НИКОГА не ми е харесвало като жена,
    не знам кой определи и реши, че трябва да се нарича "супермодел"...
  • 5 123456

    6 0 Отговор
    Дано на трътката нема такива трънье , че зор ша видим с брачеда !