Last news in Fakti

15 Ноември, 2023 14:29 6 795 3

3 зодии ще се радват на огромен късмет през 2024 г.

  • хороскоп-
  • астрология-
  • нова година-
  • китайски хороскоп-
  • зодия-
  • зодии-
  • късмет

Новата година ще донесе успех и късмет на три избрани зодиакални знака

3 зодии ще се радват на огромен късмет през 2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Новата 2024 година ще мине под знака на Зеления дървен дракон според китайския хороскоп. В китайската митология Драконът е почитано и уважавано животно, символизиращо сила, мъдрост и благородство. За решителните и устремени към успеха личности, новият знак на годината ще им даде всички инструменти, от които се нуждаят, за да спечелят, но някои късметлии дори няма да трябва да полагат усилия, за да постигнат целите си. Това е така, защото някои зодии са любими на Зеления дървен дракон, пише Tialoto.bg.

Ето кои са избраниците на Дракона:

Овен

Годината на Дракона ще разкрие пред Овните перспективи, за които не са и мечтали. Трябва да сте подготвени за множество предизвикателства в различни сфери на живота. Един силен и горд Дракон ще осигури на Овните всичко необходимо, за да се реализират в кариерата си. Пригответе се за продуктивна и качествена работа, която в крайна сметка ще разкрие широкомащабни хоризонти пред вас. Успех ще постигнат и онези представители на знака, които са насочени към грандиозни промени в личния си живот. През 2024 г. мнозина ще искат да преразгледат отношението си към семейството. Някои от важните стратегически решения ще бъдат взети без обичайния анализ на последствията, по-скоро на интуитивно вътрешно ниво, но резултатът ще зарадва всички, които са готови за сериозни промени в живота.

Близнаци

За Близнаците ще дойде една наистина успешна и ползотворна година, през която те ще могат да реализират най-амбициозните творчески и лични проекти. Драконът ще ви позволи да погледнете познатите ситуации от различен ъгъл и да намерите изгодни решения. По-голямата част от успеха ще бъде в областта на личните отношения, където мнозина преди това са имали определени трудности. Новият покровител на годината ще коригира всички проблеми и ще изглади грубите ръбове, където е необходимо. Някои представители на знака ще напреднат толкова много в личната сфера, че ще поискат да създадат семейство. Тези, които са фокусирани върху постиженията в това, което обичат, ще бъдат не по-малки късметлии. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза, дори в началото всичко да изглежда различно. До края на годината Близнаците спокойно могат да си направят равносметка и да кроят нови амбициозни планове.

Лъв

Според китайската митология Лъвът е „близнак“ на Дракона, което означава, че представителите на този знак ще имат сериозен успех на всички фронтове. Можете да разчитате на сериозен напредък в кариерата: от бързо издигане в йерархията до дългоочакваното откриване на собствен бизнес. Лъвовете, винаги насочени към успех, ще имат късмет буквално във всеки бизнес, с който се заемат. Постиженията в бизнес сферата ще доведат до съответен финансов просперитет. Успешни ще са и личните дела на знака, който ще има шанса да привлече вниманието на човека, когото харесва. Освен това Драконът ще иска да възстанови веднъж загубени връзки и да помири Лъва с определени хора – ще има много шансове да възобновите комуникацията с роднини, с които някога е възникнал сериозен конфликт. През 2024 г. брадвата най-накрая ще бъде заровена, което ще ви направи още по-силни, по-мъдри и по-щастливи.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    2 0 Отговор
    Мен тук ме няма, но цялата година ще бъде моя. 😎🀄
  • 2 джурналиста

    0 0 Отговор
    Последно, на коя статия да вярваме, че в онази от преди 2 дни се говори за Водолей и Телец?!
  • 3 ЕЛИ

    0 0 Отговор
    Вече не вярвам на китайските хороскопи, откакто според китайски хороскоп 2020г щеше да бъде година на всемирното щастие, а в действителност се оказа първата адска година от ковид пандемията.