Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 14:28 2 655 6

Сузанита и Орхан Мурад си простиха и стоплиха отношенията

  • сузанита-
  • орхан мурад-
  • семейство-
  • прошка-
  • дъщеря-
  • баща-
  • рожден ден-
  • кръщене

Дъщерята на музиканта сподели за силата на прошката навръх първия рожден ден на сина си

Сузанита и баща ѝ Орхан Мурад са оставили семейните скандали и разправии зад гърба си и най-сетне са стоплили отношенията помежду си. Това показа певицата в Инстаграм профила си, където сподели снимка на баща ѝ, който държи сина ѝ Матиас.

Разривът в отношенията между баща и дъщеря настъпи не дълго, след като певецът се разведе с Шенай, майката на Сузанита, и съвпадна с бременността и раждането на младата певица. По онова време по-голямата дъщеря на Шенай Александра, която не е биологично дете на Орхан Мурад, разказа, че е била подлагана на емоционален тормоз от него. Думите ѝ бяха публикувани във фейсбук профила ѝ и споделени от по-малката ѝ сестра Сузанита.

В интервю за "24 часа" през декември 2022 г. певецът заяви, че е в лоши отношения както с дъщеря си Сузанита, така и с бившата си съпруга. Недълго след раздялата той започна нова връзка.

"Разведох се заради тежките зависимости на Шенай, тъй като не бях удовлетворен като мъж, като съпруг и като баща. В подробности, естествено, няма да влизам, отново твърдейки, че това са много лични неща и не би трябвало да интересуват хората. Макар че Шенай и Сузи много се престараха с детайлите, търсейки известност", коментира тогава той.

Орхан Мурад също разказа, че дъщеря му го е блокирала и заради това той не е успял да я поздрави, че е станала майка, но искрено се радвал и дори почерпил приятели. Сега година по-късно певецът и 20-годишната му дъщеря видимо са стоплили отношенията помежду си. Синът на Сузанита и Марк Славов, Матиас, празнува първия си рожден ден, а младото семейство направи празника двоен, като реши да покръсти сина си. По-рано певицата сподели кадри от празненството, а после разказа и за емоционалния момент между нея и баща ѝ.

Сузи сподели видео, на което гордият дядо Орхан Мурад държи в ръце внучето си Матиас.



"Да... Прекрасно е. Такива специални събития са, за да ни напомнят, че прошката и сплотяването са смисъла. Няма как да има прошка, ако няма грешки", написа тя в стори в Инстаграм, като преди това качи снимката на дядо и внуче.

"Днес беше изключително емоционален ден за мен. Молила съм се месеци наред да си простим и да бъдем сплотени. Молила съм се баща ми да разбере какъв човек съм станала. Молила съм се да дойде момента, в който ще каже: Ето, дъще, макар и моето не малко отсъствие, ти се справи и успя. Гордея се с теб. Молила съм се да го прегърна след всичко и просто да продължим напред. Ей така напук. Защото от голямо и сплотено семейство по-скъпо няма!", завърши тя с емоционално послание.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владетел

    1 4 Отговор
    Ало изкуфелник къде си да напишеш 300 коментара за 1 минута?

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мъдрият

    12 0 Отговор
    Чудесно! Една добра новина! Хубаво е като има любов и разбирателство в семейството!
  • 4 Професор

    8 0 Отговор
    Разплаках се. Тъжна история. Ще си налея една водка.
  • 5 ККК

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Владетел":

    При м а й к а ти!
  • 6 ех горкия тати

    0 0 Отговор
    мекушав Орхан - аз бих я пратил по .. . .. .