Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 16:32 9 393 7

3 зодии са специалисти в предателството

  • предателство-
  • предаване-
  • приятели-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • зодия-
  • астрология

Тези зодиакални знаци са готови да извъртят подъл номер по всяко време

3 зодии са специалисти в предателството - 1
Снимка: Shutterstock

Казват, че само добър приятел може да стане добър враг. Но как се стига от едната крайност до другата? За жалост, варианти има много, но сякаш най-краткият път е предателството.

Всеки от нас поне веднъж в живота си е бил предаван и знае колко болезнено може да бъде това. Но защо някой хора са винаги до нас и никога не ни мислят лошото, а други са способни на предателство във всеки един момент? Според астролозите това се дължи на зодиакалния им знак, пише jenata.blitz.bg.

„Има точно три зодии, чиито представители са истински предатели. Те могат да наранят човека до себе си по всяко време и това да им дойде като гръм от ясно небе“, споделят астролозите.

Ето от кои три зодии са най-големите предатели:

Близнаци

Близнаците никога нямат ясно мнение за никоя ситуация. Днес мислят едно, а утре - друго. Тази черта на техния двойствен характер може да повлияе негативно на отношенията им с хората.

Често Близнаците не държат на думата си, което причинява дискомфорт на близките им. Освен това не разчитайте твърде много на това, че ще ви подадат рамо – това може да се случи или да не се случи… зависи от настроението им.

Стрелец

На пръв поглед Стрелците изглеждат мили и добри хора, но могат да ви забият нож в гърба. Предателството от страна на Стрелец всъщност е страшно, защото може да се случи в момент, в който изобщо не го очаквате.

Освен това след това представителят на това зодиакално съзвездие ще се преструва, че нищо не се е случило, че всичко е било както трябва да бъде.

Водолей

Това са много целеустремени хора и не бива да им пречите. В противен случай те просто ще ви пометат и ще продължат към целта си. В името на целта си те са готови да предадат дори най-близките си, да не говорим само за познати или приятели. Трябва да внимавате с тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    12 3 Отговор
    А от тези двойнствените има двама у дома. Опитват се да лъжат, но винаги ги хващам.😎

    Коментиран от #5

  • 2 един от стадото

    6 3 Отговор
    че кой не работи и не живее с част от настроението си. Да не сме роботи. М/у впрочем не фигурирам в тройката. Само на лудия не му пука
  • 3 Боко и

    12 1 Отговор
    Радев са близнаци.....
  • 4 Винету

    7 1 Отговор
    Близнака е кофти зодия.Ще бъдат добри с теб само ако имат зор.След това си чао, минимум временно.За лъжите им да не говорим.Нумеро уно са в зодиака по този параграф ,не, в цялата галактика, във всички галактики .ха ха ха.
  • 5 Болярин

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха ха":

    И ... какво ги правиш, като ги хванеш ?!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.