Last news in Fakti

22 Ноември, 2023 12:15 1 807 1

Арестуваха сина на Хълк Хоган

  • хълк хоган-
  • син-
  • ник болеа-
  • арестуван-
  • шофиране в нетрезво състояние-
  • инцидент

Болеа е шофирал в нетрезво състояние и е отказал тест за алкохол

Арестуваха сина на Хълк Хоган - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Синът на Хълк Хоган, Ник Болеа, беше арестуван във връзка с предполагаем инцидент с шофиране след употреба на алкохол.

Съобщава се, че Болеа е шофирал в нетрезво състояние и е отказал тест за алкохол, според жалбата и клетвената декларация за арест.

Въпреки че полицията твърди, че Болеа е отказал тест с дрегер, който измерва количеството алкохол в системата на водача, полицаите са отбелязали, че са усетили „силна миризма на алкохол“ от Болеа, добавяйки, че той се е „люлеел“ и е бил „нестабилен“.

33-годишният бивш автомобилен състезател – който като тийнейджър е участвал в аматьорски и професионални състезания на писта – е арестуван в 1:42 сутринта в събота, според клетвената декларация. Впоследствие той бил в местния затвор на окръг Пинелас.

Въпреки че Болеа няма досие в Клиъруотър, според клетвената декларация той е имал арест за безразсъдно шофиране в района като тийнейджър.

На 17-годишна възраст Болеа бил осъден на осем месеца в окръжен затвор и пет години изпитателен срок през май 2008 г., след като пледира, че не е участвал в пътен инцидент, причиняващ сериозни телесни наранявания на негов приятел.

В инцидента, който се случва през август 2007 г., както е описано от адвокатите, 17-годишният Болеа взел една от колите на баща си и тръгнал с приятеля си Джон Грациано, бивш американски морски пехотинец и ветеран на войната в Ирак, към ресторант в центъра на Клиъруотър. По пътя Болеа губи контрол над колата и се удря в палмово дърво, пише още vesti.bg.

Нивото на алкохол в кръвта на тийнейджъра е регистрирано на 0,5 промила – ниво, за което е известно, че влошава преценката и намалява бдителността на шофьорите.

Грациано, който не бил сложил предпазен колан, получил тежка мозъчна травма, причинена от счупен череп и оток на мозъка.

Болеа, който носил предпазен колан и скоро след това е изписан невредим от болницата, се размина само с отнета шофьорска книжка за 3 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пръц !

    0 0 Отговор
    на тати шитнята