Last news in Fakti

26 Ноември, 2023 09:51 10 665 1

Пари, късмет и любов през декември за три зодии според китайския хороскоп

  • хороскоп-
  • декември-
  • китайски хороскоп-
  • зодии

Последният месец на година ще поднесе приятни изненади на родените под знака на Заек, Кон и Тигър

Пари, късмет и любов през декември за три зодии според китайския хороскоп - 1
Снимкa: Shutterstock

Родените под знака на Заек, Кон и Тигър могат да очакват приятни изненади през последния месец от годината според астролозите. В професионалната сфера ще преживеят успех, а в личния живот - хармония и любов, пише БЛИЦ.

Тигър (родени 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

През последния месец от годината харизматичните Тигри могат да разчитат на приятни изненади, много събития, които ще се развият в тяхна полза и интересни възможности, които ще ги накарат да почувстват прилив на сили и креативност. Потокът от тяхната енергия и оптимизъм буквално ще се излее върху околните.

Като демонстрират характерния си творчески талант, те ще завършат успешно всички проекти и ще могат да привлекат подкрепа за нови, планирани за 2024 г.

Няма да се притесняват за финансите, Тигрите ще се оправят с парите си през декември. По-добре е да не седите неподвижно, а да учите, да посетите няколко места или държави и да общувате много.

Астролозите препоръчват знакът да не губи своята индивидуалност и да се опита да се адаптира към другите: уверете се, че околните ви следват. Това е ключът към успеха.

Заек (родени 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Дипломатичните Зайци ще се радват на хармония, спокойствие и романтика в личния си живот през целия декември. Те ще изпитват нужда да се потопят в себе си, следвайки развитата си интуиция и гласа на разума. Техният чар и доброта ще привличат грижовни хора, така че Заекът ще изпълнява всички задачи в професионалната сфера в компания и с подкрепа.

Следвайки вътрешния си глас, Зайците ще могат да не се вкопчват в дреболии, а ще виждат пълната картина на живота си, отбелязвайки какво биха искали да променят в него. В същото време те няма да се окажат в изолация, независимо къде се намират.

Астролозите препоръчват да не се страхуват да изразяват чувствата и желанията си, защото така ще получат още по-приятни изненади от Вселената.

Кон (родени 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Дългоочакваното удоволствие от свободата, приключенията и разнообразието очаква основните работохолици от китайския зодиак.

Родените в тези години ще умеят да следват своите желания и инстинкти, които могат да ги отведат до нови, изключително привлекателни места, до нови възможности и хора. Енергията, получена от волята на звездите, ще им позволи лесно да „прескочат“ всички препятствия по пътя към успеха.

Лоялността и отговорността на Конете, способността им да държат на думата си ще бъдат ключът към хармоничен личен живот. Партньорите ще оценят напълно личността на Коня, забравяйки за периодичното „подскачане“ и мърморене.

Хармонията, доволството от себе си и околните ще бъдат с представителите на годината през целия декември, обещават астролозите.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе,

    2 2 Отговор
    Китайският хороскоп важИ само за китайците.