Last news in Fakti

29 Ноември, 2023 11:15 1 879 4

Тейлър Суифт направи дарение за семейството на своята почитателка, починала на неин концерт

  • тейлър суифт-
  • дарение-
  • почитателка-
  • концерт-
  • починала

Поп звездата се срещна с петима от членовете на семейството на Ана Клара Беневидес Мачадо в Сао Пауло

Тейлър Суифт направи дарение за семейството на своята почитателка, починала на неин концерт - 1
Снимка: ЕРА/БГЕНС

Преди последния концерт от турнето си в Бразилия певицата Тейлър Суифт се срещна със семейството на бразилската си почитателка, която почина на първото ѝ шоу в Рио де Жанейро по-рано този месец, съобщи ДПА.

Поп звездата се срещна с петима от членовете на семейството на Ана Клара Беневидес Мачадо в Сао Пауло и позира с тях за снимка, съобщи "Пийпъл". На снимката, разпространена в социалната мрежа Екс (известна преди като Туитър), роднините носят фланелки с лика на Беневидес.

По-рано Суифт бе критикувана, че не прави достатъчно, за да окаже подкрепа на семейството на Беневидес след кончината ѝ. В. "Ел Ей таймс" потвърди, че Суифт е поканила семейството на среща след концерта ѝ, покрила е пътните им разходи и е направила дарение на родителите.

Беневидес, на 23 години, почина на 17 ноември, преди началото на първия концерт на Суифт в Рио де Жанейро. В изявление на португалски език организаторите на събитието Time for Fun казват, че Беневидес се е почувствала зле на мястото на концерта. Състоянието ѝ се влошило, парамедици са ѝ оказали първа помощ и тя била откарана в болница, където скоро след това е установена смъртта ѝ.

Бразилският вестник Folha de S. Paulo писа, че топлинният индекс на мястото на провеждане на концерта - стадион Нилтон Сантош, е достигал 60 градуса по Целзий. Организаторите не са разрешавали на 60-те хиляди посетители на концерта да внасят бутилки с вода на стадиона, пише още БТА.

Суифт приключи етап от турнето си засега, а азиатската обиколка на турнето Eras започва на 7 февруари 2024 г. в Токио.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 урко

    7 2 Отговор
    Ако човек иска да направи дарение от добро сърце и от чисти подбуди, той не го обявява по медиите. Ако го направи, то вече не е дарени , а реклама или ПР акция
  • 2 Много са усмихнати. За опечалени

    3 0 Отговор
    Голям пи ар
  • 3 обективността е първото ми правило

    1 0 Отговор
    хилещото се семейство насреща изглежда доста покрусено
  • 4 ем тоо

    1 0 Отговор
    Така и така детето ви е умряло, дайте да си направим един огромен ПР за нас и за вас , ще ви даря 1 млн, ще си избия много повече - вие ще си харчите - и всичко е ток. Елате да се снимаме - усмивки ШИРОКО ! Айде чао сега.