Last news in Fakti

2 Декември, 2023 07:00 3 553 0

Дневен хороскоп за 02.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте каква ще бъде първата събота на последния месец от тази година

Дневен хороскоп за 02.12.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересен и забавен може да бъде този ден, ако сами не се вкарате в драма с любовни елементи. Не разбрахте ли, че всъщност сами режисирате този филм? Променете поведението си и резултатите няма да закъснеят.

Телец

Сгушени в уютната черупка на емоциите, трудно някой ще Ви накара да покажете носа си навън. Макар и с неудоволствие ще свършите много неща. Не драматизирайте толкова, винаги може да е и по-зле, нали ;) Потърсете положителното и се усмихнете.

Близнаци

Далечни и необясними неща ще Ви мамят днес. Като един пътешественик по пътя на духа, ще търсите пътя към истината и към себе си. И макар да звучи малко отвлечено, човек винаги има нужда от глътка вяра и щипка чудо, огледайте се, непременно ще ги забележите.

Рак

Финансовите проблеми са разрешими, макар и не както очаквате. Използвайте повече въображението си и не се доверявайте на мними авторитети, следвайте собствената си преценка.

Лъв

Може драматично да възприемете събитията, но те всъщност ви помагат да изчистите ненужни вече представи и да разберете колко голяма сила имате.

Дева

Имате запас от сили да се справите с всяка ситуация. Бъдете готови нещата да не са такива, каквито очаквате. Но пък късметът няма да Ви изневери. Вие сте тези, които могат да сложат всяко нещо на мястото му, не чакайте покана.

Везни

Като цяло денят има лека енергия. Подходящ е за неща, които са спокойни, ненапрягащи, неангажиращи. Все пак не забравяйте да отделите внимание на по-възрастните си родственици, най-вече на родителите.

Скорпион

Днес се фокусирайте върху конкретни неща. Не си губете времето да анализирате обиди, недобро отношение и други подобни, това само черпи от енергията ви. Ако можете да поправите нещо - направете го, но не губете време в себеизмъчване.

Стрелец

Бихте могли да направите невероятни красиви и успешни неща, които да зарадват повече хора. Не чакайте и не философствайте, просто действайте, имате огромна сила за това.

Козирог

Не забравяйте една малка тайна - когато се фокусирате върху себе си - растете. Когато се фокусирате върху проблемите си, те растат. Просто внимавайте къде е фокусът Ви.

Водолей

На фокус идват партньорствата. Ще се стремите да намерите баланса във всяка ситуация и ще търсите взаимноизгодни решения. Това е прекрасно, но е важното да умеете и да поставите граница и да спрете, ако се налага. Не се подценявайте и не пренебрегвайте собствените си нужди.

Риби

Ден, в който ще имате доста досадни неща за вършене и довършване. Бъдете практични и не хабете сили за ненужни неща. Разчетете времето и силите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА