Last news in Fakti

5 Декември, 2023 13:41 1 626 9

Деси Слава разкри, че е била жертва на домашно насилие (ВИДЕО)

  • деси слава-
  • домашно насилие-
  • червен флаг

"Аз съм имала две връзки, в които е имало насилие", признава певицата

Деси Слава разкри, че е била жертва на домашно насилие (ВИДЕО) - 1
Снимка: Instagram

Деси Слава шокира феновете си със скорошно признание, което направи в социалните мрежи. В него ангелогласната блондинка е до болка откровена, признавайки, че е била жертва на насилие.

"На гърба на някой смазан и превит човек ти да се чувстваш прекрасно граничи със садизъм", признава фолкпевицата. И не спира дотук.

"Аз съм имала две връзки, в които е имало насилие", разкрива изпълнителката, която неслучайно е участник в инициатива в подкрепа на борбата срещу домашното насилие. В нея са се включили още колежките ѝ Кали, актрисите Глория Петкова и Яна Маринова и писателката Цветелина Цекова.

Организатори на инициативата са популярен онлайн магазин, моден бранд и неправителствена организация, като скоро ще бъде представена дамска колекция тениски, показваща ранните знаци за задаващо се емоционално и физическо насилие. Приходите от всяка покупка ще отидат за фондацията.

До този момент Деси Слава не се е осмелявала да признае за преживения ужас, затова и почитателите на блондинката са откровено шокирани от признанията ѝ. Певицата обаче, поне засега, не разкрива самоличността на насилниците си, нито разкрива подробности за случаите, в които е била тормозена. Поне засега, пише show.blitz.

Деси Слава изтъкна, че най-големия червен флаг, както се казва и колекцията дамски тениски, е неоснователната ревност. Даде и примери: "Къде беше? В коя минута? Защо говори? Какво? С кого?" По всичко изглежда, че певицата е преживяла на гърба си този ужас.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    5 0 Отговор
    Сигурно и още ще има.
  • 2 Хахаха

    15 0 Отговор
    Помня , някакъв американец се опитваше да я възпитава , но не можа да изкара човек от нея ! Чалгата си я дърпа !
  • 3 Жоро бекъма

    3 1 Отговор
    Клеесана е в гъъза
  • 4 Бай Вежди

    1 1 Отговор
    Не знам дали е единствен път в живота му, но този път каза истината.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Слово пацана. Кровь на асфальте

    2 1 Отговор
    Пррроститутката.
  • 7 Мъдрият

    4 0 Отговор
    "Аз съм имала две връзки, в които е имало насилие"

    Кого си била бре Деси?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.