Last news in Fakti

10 Декември, 2023 07:00 3 063 1

Дневен хороскоп за 10.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Забързан ден за Девите

Дневен хороскоп за 10.12.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Голямо чудене ще се чудите, а това може да Ви струва скъпо. Не се доверявайте на случайни хора по въпроси, свързани с личното Ви развитие и реализация.

Телец

Излишното философстване определено няма да Ви помогне да се справите с преките си задачи. Най-добре запрятайте ръкави и действайте.

Близнаци

Куп досадни дреболии чакат да ги организирате, подредите и надпишете. А като се замислите колко бъдещи разправии би Ви спестило това.

Рак

Емоционален период за Вас и определено имате нужда да споделите какво Ви вълнува. Това е добър стимул за творчество. Не губете силата си, действайте!

Лъв

Ще сте трудно адаптивни и доста разсеяни, изобщо няма да сте наясно какво точно да правите. Доста нетипично за Вас. Запазете самообладание и просто наблюдавайте внимателно. Непременно ще намерите решение или по-скоро то ще Ви намери.

Дева

Доста забързан ден. Внимавайте езикът Ви да не е по-бърз от мисълта. Околните може да Ви сюрпризират неприятно и да провалят плановете Ви.

Везни

Ще сте доста нервни и сприхави днес, а това определено вреди на имиджа, който градите. Определено е важно да се ориентирате върху това какво печелите, а не какво губите.

Скорпион

Очарователни и мили сте, правите добро впечатление, но страховете Ви слагат граници, които трудно ще прекрачите. Извикайте цялата си смелост и действайте. Вселената Ви подкрепя.

Стрелец

Околните няма да проявяват такава благосклонност, каквато очаквате. И това трябва да Ви подскаже, че на първо място трябва да се доверите на себе си и да не очаквате чуждото одобрение.

Козирог

Ограничете действията си до неща познати и добре известни и можете да карате на автопилот. Не си струва да хабите усилия за нещо неизвестно.

Водолей

Малко нервен ден. Ще бъде нарушено трудно постигнатото Ви спокойствие. Изненадите ще Ви съпътстват на всяка крачка. Бъдете по-приспособими.

Риби

Царе сте на добрите намерения, но в повечето случаи оставате само дотам. Опитайте да погледнете трезво на нещата, без излишен оптимизъм.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    Благодаря Ви Уважаема Красавице за Хороскоп Инфото Позитивен Ден на Всички