Last news in Fakti

12 Декември, 2023 08:29 2 578 7

Тайра Банкс стана на 50 г., вижте как изглежда моделът днес (СНИМКА)

  • тайра банкс-
  • юбилей-
  • рожден ден

"Не мога да повярвам, че съм била на тази земя толкова много години", започва публикацията си Тайра

Тайра Банкс стана на 50 г., вижте как изглежда моделът днес (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Тайра Банкс е един от най-успешните тъмнокожи модели в света, а също така и един от първите "ангели" на Victoria's Secret в края на 90-те. На 4 декември тя навърши 50 години.

По този повод моделът, който се слави и с откровения си език, публикува поредица от селфита в профила си в Instagram. На тях тя позира без грим и споделя как се чувства по повод юбилея си.

"Не мога да повярвам, че съм била на тази земя толкова много години", започва публикацията си Тайра. "Много хора се страхуват да остареят. Това е разбираемо. Нещата вече не са същите. Телата ни. Енергията ни. Умът ни. Но трябва да призная, че умът ми е по-остър от всякога. Мъдра съм, бейби."

По-нататък моделът дава някои насоки за хора на нейната възраст или пък онези, които ще станат на нея. "Не трябва да спирате на едно място. Може да сте правили определено нещо, а след години да го смените с друго", пише тя и дава пример със себе си, пише lifestyle.bg.

 


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    8 3 Отговор
    Ми, пак си е грозновата...
  • 2 Валерко

    11 0 Отговор
    Става за едно последно бодване... Все пак си трябват и пет ракии за целта.
  • 3 Мъдурко

    2 0 Отговор
    Твърдо "Нйе"!

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Соваж бейби

    2 0 Отговор
    Още е хубава на млади години доста по красива от Наомито онази е в пъти по шоколадова и грозна .Тайра трябваше да номинарат за най красива тъмнокожа манекенка ,и да не раздава съвети защото това е богата калпазанка нищо не и липсва ,няма стрес и проблеми и не е раждала със сурогатна майка на 42 се сети за семейство.Как няма да е запазена сравнена до нея с жена която работи,родила с куп проблеми и грижи .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.