Last news in Fakti

13 Декември, 2023 13:58 3 880 5

Звездният астролог Гал Сасон обяви хороскопа си за 2024 г.

  • гал сасон-
  • хороскоп-
  • астролог-
  • прогноза-
  • 2024 година

Астрологът подчертава и значението на китайския хороскоп, според който 2024 г. ще бъде годината на зеления дървен дракон

Звездният астролог Гал Сасон обяви хороскопа си за 2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Гал Сасон е световноизвестен астролог и учител по кабала. Преподава в Юдаисткия университет в Лос Анджелис, писател е и лицензиран астролог. Сасон е силно привързан към България и в края на всяка година пристига в страната ни, за да изнася семинари и да представя прогнозите си за следващите 12 месеца. Връзката му с нашата страна идва от неговата баба, която е била родом от Варна.

И този път, когато изпращаме тази и посрещаме новата година, той съобщава своята астрологична прогноза, очертавайки какво ни очаква в глобален мащаб през предстоящата 2024 година.

„2024 г. няма да бъде лесен път. Тя обещава голяма глобална и лична трансформация с Плутон – Господаря на смъртта и прераждането, който се установява във Водолей за пръв път след Френската революция, Индустриалната революция и подписването на Конституцията на САЩ. Тя ще бъде маркирана от кръв и конфликти (Северен възел в Овен), наводнения и природни бедствия (Сатурн в Риби), дезинформация и лъжи (Юпитер в изгнание в Близнаци) и идеологически сблъсъци между консерватори и либерали (Плутон преминава от Козирог към Водолей).

Митичните нюанси на 2024 г. се подсилват и от факта, че това е и китайската година на Дракона. Интензивността на 2024 г. е осезаема. Тя ще започне със стационарен Меркурий и кулминира с ретрограден Марс. Въпреки това има частица надежда, тъй като 2024 г. е годината на Дървения дракон и ще се случи така, че Главата на Дракона ще премине в огнедишащия Овен за пръв път от 19 години. Това ни дава възможност да впрегнем енергията на Дракона в наша полза“, казва Сасон.

През 2024 г. той споделя още, че Плутон прави последната си промяна от Козирог към Водолей. Въпреки това, когато Плутон преминава в нов знак, както направи през 2008 г., той поставя началото на значително финансово сътресение. Трябва да се подготвим за някои икономически предизвикателства, кризи и промени през следващата година, предупреждава астрологът, цитиран от "Ретро".

„От нумерологична гледна точка 2024-та се свежда до числото 8, което символизира безкрайността. В Кабалистичното дърво на живота 8-ата сфера се нарича Сплендор и отговаря за магията и синхроничността. Осмицата е числото на магиите, безкрайността, всичко, свързано с бизнес, с общуване и с интелигентност“, допълва Сасон.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 един от стадото

    4 1 Отговор
    и кой му е дал лиценза. Само Бог има такъв, другото е кражба. И къде ще си препродава, пардон преподава мушенгиите, във Варна ли. На топлата вода. Става и в Максуда
  • 3 Меркуцио

    4 0 Отговор
    Е такава боза си заслужава едно яко у-у-у!!! Тоя сладур е изтървал набъркването на тибетския хороскоп, славянския и Харе Кришна!
  • 4 газо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРЪКА АЛИ":

    Там размитат за тебе...е те чекат с леб и сол.
  • 5 Година на

    2 0 Отговор
    Драконът като 1964 е 2024. През 60 се повтарят по китайски хороскоп. Нема кришни, нема кръшни. Сериозна година се очертава!