Last news in Fakti

14 Декември, 2023 14:28 1 812 8

Леонардо ди Каприо сваля сестрата на Кейт Мос 30 г. след забежката си с модела

  • леонардо ди каприо-
  • модел-
  • кейт мос-
  • лоти мос-
  • връзка

Лео и Лоти Мос бяха забелязани да излизат заедно

Леонардо ди Каприо сваля сестрата на Кейт Мос 30 г. след забежката си с модела - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Вечният холивудски ерген Леонардо ди Каприо сякаш отново има ново младо гадже, след като беше забелязан на среща с Лоти Мос – малката сестра на световноизвестния модел Кейт Мос, пише Mirror.

Двамата бяха забелязани да напускат ресторант в Лондон, като източници твърдят, че Лео и 25-годишната красавица Лоти са били заедно до ранни зори. „Леонардо и Лоти прекараха цялата вечер в ресторанта заедно. Те си говореха и се смееха до малките часове, когато дойде време да затворим“, казват служители на заведението.

Интересен факт е, че точно преди 30 години актьорът имаше връзка с по-голямата сестра на Лоти - Кейт. 49-годишният Леонардо, който е носител на „Оскар“ е сред най-големите женкари в Холивуд и заклет ерген. За личния му живот се носят много слухове, като най-известният е, че никога не излиза с жени, които са над 25-годишна възраст. Сред бройките му са известни дами като Камила Мороне, Блейк Лайвли и Джиджи Хадид.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 щъркел

    8 4 Отговор
    Бат Лео ги пори като риби

    Коментиран от #8

  • 2 час година

    4 2 Отговор
    Почна яко да одъртява и ше спрат да му вържат млади котенца...и парите няма да вършат вече работа. Тик-так Тик-так...

    Коментиран от #4

  • 3 Зевзек

    2 0 Отговор
    Вероятно ди Каприо си пада по дебели свински бутове и затова е харесал тази Лоти Мос.

    Мен ме отвращават подобни тела и дебелите бутовете като на тази Лоти Мос. Не мога да го разбера, да може да има колкото си иска и каквито си иска красивици. Кеф му бели, кеф му черни, кеф му мургави, кеф му лаъино, кеф му азиатки. А да се хване с тази с трътла с големи бутове, кото вероятно вървят и с увиснал задник. Не мога да го разбера, любовта е сляпа.
  • 4 Зевзек

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "час година":

    Парите винаги вършат работа, млади и гладни златотърсачки винаги се намират. Кеф ти в Африка, ако харесваш черни, кеф ти в Азия, ако харесваш по-светли.

    Милионер се става, като преди това си бил милиардер и си се оженил. Даже преди развода ще е станал милионер, а след развода може и да стане клошар.
  • 5 дърта е

    0 0 Отговор
    тая е вече дъртичка 26-към 27
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БРАВО

    1 1 Отговор
    Поне и двамата са богати и известни и заслужават клюки и приказки по техен адрес. А дали е дебела, дали се плющят, хич да не ги мислим.Те не се женят само за да се плющят като нас...
  • 8 разчекнат многополов

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "щъркел":

    Да бе, точно тая крава дето хич не мяза на сестра си