Last news in Fakti

18 Декември, 2023 14:16 3 140 6

Най-големите прахосници сред зодиите

  • зодии-
  • пари-
  • прахосници-
  • спестявания

Тези 4 зодии харчат много и не мислят за последствията

Най-големите прахосници сред зодиите - 1
Снимка: Shutterstock

За тези зодии е истинско предизвикателство да спестят пари. Те обожават да пазаруват, често вземат неща, които не са им необходими, харесват лукса, глезят се, ходят на скъпи и интересни места. Харчат много и не мислят за последствията. Ето кои са, според "Times of India".

Овен

Тези зодии просто действат импулсивно във всяка сфера на живота и финансовата не прави изключение. Не могат да се сдържат и харчат парите, веднага щом ги получат. Като видят нещо хубаво, купуват го. Като им се излиза, отиват в скъп ресторант или бар, не мислят за спестяванията си. Дават пари за екскурзии, приключения, забавления. Харчат и за дрехи, алкохол, храна и т.н.

Рак

Привлекателни зодии, които държат да изглеждат добре. Те харчат доста пари за външния си вид. Ходят на различни козметични процедури, набавят си нови гримове, пазаруват дрехи и се глезят с масажи, сауна и т.н. Освен това, Раците обичат изкуството - харчат пари и за него, билети, красиви сувенири, аксесоари. Харесва им да украсяват дома с хубави вещи, предмети, харчат и за модерни мебели.

Везни

Те са естети по душа, така че не е изненада, че попадат в списъка. Везните харчат много за изкуство, билети за различни спектакли, красиви вещи, козметика, интериор, аксесоари, прически. Освен това, те си падат по модата. Има един плюс - винаги търсят най-добрата оферта. Но пък харчат за доста неща. Друго, характерно за тях, е, че са щедри и дават много пари на близки, приятели, познати, които после не търсят обратно. Черпят редовно.

Риби

Тези зодии са познати като безгрижни, фриволни, неразумни, що се касае до финансовата сфера. Рибите са мечтатели, летят в облаците, не обръщат внимание на спестяванията си, парични въпроси, на практичното. Те харчат за каквото им хареса, дават много пари за изкуство, правят подаръци. Ако искат да се забавляват, харчат много за украса, алкохол, храна, барове и т.н., пише teenproblem.net. Обичат партитата. Казват си, че човек живее само веднъж и не мислят за парите.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    1 1 Отговор
    сега дайте зодиите циции. И как да го разбираме, че останалите са такива ли

    Коментиран от #4

  • 2 бай Гъдю

    4 2 Отговор
    А Водолей защо пропускате?
  • 3 Варненски Моряк

    2 4 Отговор
    Това за рибите е 100% вярно!такива сме;)
  • 4 Липса на мангизий

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "един от стадото":

    Дева и Козирог са най-стиснати.
  • 5 Да бе !

    2 1 Отговор
    Познавам два рака , на които ако им забиеш карфица отзад , ще измъкнеш пет метра тел за бушони !
  • 6 ............

    2 0 Отговор
    Пропуснахте Близнаци, по-големи, безразсъдни прахосници от тях няма.