Last news in Fakti

20 Декември, 2023 14:46 6 868 3

4 зодии ще се къпят в късмет и пари през януари

  • зодии-
  • астрология-
  • януари-
  • късмет-
  • пари

А ето ги и тях

4 зодии ще се къпят в късмет и пари през януари - 1
Снимка: Shutterstock

Ако последните месеци на отминаващата година са ви изправили на ръба на финансовата криза, то през януари за някои от вас това може да се промени. Вижте на кои зодиакални знаци ще им върви в началото на идващата година. А ето ги и тях:

Овен

Представителите на слънчевия знак Овен ще се радват на стабилна кариера и ще напреднат в сферата си на работа. Скъпи Овни, вашата упоритост и ангажираността ви към работата ще бъдат подобаващо възнаградени. Възможно е да получите повишение и успех през първите две седмици на годината.

Пътуванията в чужбина ще бъдат доходоносни и ползотворни. Бизнесът ще процъфтява и ще имате много възможности да напуснете пределите на страната през тази година и да спечелите признания. Ще се радвате на стабилни доходи. Вашите активи ще се увеличат и ще се радвате на финансови постъпления от странични източници, пише az-jenata.bg. Миналите ви инвестиции ще ви донесат добра възвръщаемост. Ще трябва да контролирате разходите си, тъй като е вероятно те да ескалират много. Периодът към края на месеца е подходящ за закупуване на имоти или големи инвестиции.

Близнаци

Представителите на слънчевия знак Близнаци ще имат благоприятно начало по отношение на перспективите за кариера. Вероятно ще постигнете много в професионален план тази година, дори още в нейното начало. На един по-късен етап бъдете внимателни, тъй като непредвидени разходи и някои загуби може да предизвикат у вас стрес.

Бизнесът ще процъфтява, но някои непредвидени пречки може да ви забавят. Ще се радвате на добри приходи и вашите инвестиции ще донесат богати дивиденти. Ще си сътрудничите с известно име във вашата сфера или ще имате възможност за задгранична работа, която ще ви донесе изобилие от пари.

Дева

Девите могат да се сблъскат с определени предизвикателства на работното място. Деви, ще трябва да работите усилено и постиженията може да не са пропорционални на вашите вложения. Възходите и паденията ще бъдат част от вашата рутина и това може да ви обезсърчи малко. Дръжте главата горе, тъй като към края на месеца нещата ще се прояснят за вас и е вероятно да спечелите много в професионално отношение.

Едно пътуване в чужбина може да обърне нещата във ваша полза.

Скорпион

Скорпионите ще влязат в 2024 г. с много позитивизъм. Ще работите много добре, впечатлявайки шефовете и колегите си с поведението си и упоритата си работа. Вие сте готови да спечелите признания и да бъдете възнаградени за вашите постижения. Има вероятност да спечелите престижна награда. Препоръчително е да се въздържате от вземане на импулсивни решения.

Бизнесът ви ще върви добре и ще се радвате на много растеж и просперитет. Партньорствата и сътрудничествата ще бъдат успешни. Към края на месеца приходите ви ще ескалират и ще се радвате на изобилие


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варненски Моряк

    3 0 Отговор
    А тез дет ни няма в списъка в какво ще се къпем?:)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.