Last news in Fakti

21 Декември, 2023 10:32 2 099 6

Брад Пит отпразнува 60-ия си рожден ден с Инес де Рамон в Париж (СНИМКИ)

  • брад пит-
  • рожден ден-
  • инес де рамон-
  • юбилей-
  • париж

Влюбената двойка присъства на концерт, а след това на скромно парти за юбилея на актьора

Брад Пит отпразнува 60-ия си рожден ден с Инес де Рамон в Париж (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Брад Пит беше забелязан да се разхожда из Париж с приятелката си Инес де Рамон по случай 60-ия си рожден ден. Холивудският актьор беше широко усмихнат, докато излизаше заедно с 33-годишната си приятелка Инес, с която заедно отпразнуваха важния му юбилей в понеделник.

Брад навърши 60 години в понеделник и се твърди, че е отбелязал събитието с "много скромни" планове за рождения ден с Инес, децата си и група близки приятели.

На рождения му ден двойката беше забелязана да демонстрира топли отношения, докато влизаше в Théatre du Châtelet, за да гледа певеца Асаф Авидан. По-рано през деня в луксозния им хотел бяха доставени сребърни балони с надпис "60", които да отбележат възрастта на актьора, която трудно бихме му дали.

За купона през нощта Брад се появи в черен кадифен костюм с ръчно изрисувани детайли и изглеждаше доста щастлив, докато се гушка в Инес де Рамон.

Дизайнерката на бижута, която преди това беше омъжена за актьора Пол Уесли, беше подчертала стройната си фигура с черен панталон и ботуши на ток, съчетани с тъмно сако. Минувачи отбелязват, че двамата изглеждат изключително влюбени и щастливи заедно.

"Той е в любяща връзка, отношенията му с повечето от децата му са добри и той е на добро място - разкрива вътрешен източник за Брад пред Us Weekly. "Всичко, което Брад иска тази година, е децата му и той самият да бъдат щастливи".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мамин златен

    3 7 Отговор
    дртак
  • 2 гбг

    6 1 Отговор
    Чи той по млад от сигането .
  • 3 Орел

    5 0 Отговор
    ЧРД, брат!
  • 4 Идън

    5 0 Отговор
    Изглежда много свеж и по- млад .. На любовта ли се дължи или на прическата.... А може би и на двете. Но тази риза в стил кафтан и широки панталони- не ми харесват.
  • 5 ха ха

    3 1 Отговор
    Жив и здрав да е обаче вече си е чичак и е започнал да си боядисва косата което е смешно.

    Коментиран от #6

  • 6 Идън

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "ха ха":

    Много артисти си боядисват косата- за дадена роля или понеже не им отива с побелели коси. При Том Круз косата е боядисана много тъмна и не му отива. Дейвид Ковърдейл също не изглежда добре с тъмна коса. Рок музикантите и те го правят отдавна.За малко да го превърне в чичак предишната. А при тази е обратното.