Last news in Fakti

22 Декември, 2023 13:16 1 440 4

И Енджи Касабие стана жертва онлайн измама

  • енджи касабие-
  • онлайн измама-
  • фалшива реклама

Лицето на диетоложката бе използвано за фалшива реклама на добавка за отслабване

Замесиха Енджи Касабие в жестока онлайн измама, разбра "Фокус". Лицето на диетоложката бе използвано за фалшива реклама на добавка за отслабване.

"‼️Уважаеми пациенти и клиенти на AND DIET by Angie Kassabie:

- Продукти предлагани извън моя официален уебсайт не се продават и не препоръчвам да купувате от тях!

- Разпространени мои фалшиви снимки с продукти, видеа създадени от изкуствен интелект и хора, които се представят, че продават продукти от мое име по телефон - не са упълномощени от мен и не ви препоръчвам да купувате от тях!

- Продуктите с моята марка AND DIET може да закупите единствено от моя уебсайт: www.angiekassabie.com, след консултация с мен - онлайн или на живо в моята клиника в Angie's Health Hub!

- Допълнителна информация може да получите от моя екип на тел: +359 884 69 44 95

- Бъдете внимателни, когато неоторизирани сайтове, профили или хора ви предлагат хранителни добавки или часове за прегледи с д-р Енджи Касабие!

- Търсете надеждна информация за продуктите и връзка с д-р Енджи Касабие на уебсайт: www.angiekassabie.com и по телефона с моя екип +359 884 69 44 95", информира Касабие и препоръчва на всички да бъдат внимателни онлайн, предава "Фокус".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ехее,

    10 0 Отговор
    Вие да знаете дупето й за какви неща е използвано…
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ха, ха

    1 0 Отговор
    Тази персона самата е измама...