Last news in Fakti

26 Декември, 2023 18:09 2 938 5

Последно пълнолуние за годината - какво да очакваме

  • пълнолуние-
  • рак-
  • астрология

С пълнолунието в Рак на 27.12 идва идеалното време за почивка, възстановяване на връзката с вътрешното ни Аз

Последно пълнолуние за годината - какво да очакваме - 1
Снимка: Shutterstock

На 27 декември в 02:33ч е последното за тази година Пълнолуние, което се случва във водния кардинален знак Рак. По време на Пълнолуние Слънцето и Луната са в опозиция, така че два напълно противоположни полюса на енергията са изправени един срещу друг.

Луната ще направи хармоничен аспект с Юпитер и след това с Уран, така ще разшири всичко и ще ни насърчи да вървим напред в търсене на промяна, както и да започнем с обновени енергии през 2024 г.

Пълната Луна символизира в астрологията наред с другите неща, несъзнателното, емоциите, въображението, настроението, инстинктите, ежедневните навици. Емоционалните реакции стават по-интензивни, настроенията променливи.

По време на Пълнолуние хората сякаш са склонни да привличат най-противоположните на себе си хора и най-трудните битки в живота си. Следователно споровете и разделите с голямо напрежение често могат да съвпадат с фазата на Пълната Луна.

Тъй като Пълнолунието този месец се случва в интуитивния, сантиментален и ориентиран към семейството знак Рак, ще бъде добре да се настроите към интуицията си, да се съсредоточите върху емоционалните си нужди, пише novini.bg. Знакът Рак е свързан както с Луната, така и със семейството. Това е съзвездието, което ни свързва с нашия произход, основата на нашето съществуване и нашите предци. Затова е добре да останем у дома, да се отпуснем и да се свържем с нашата същност.

С това пълнолуние идва идеалното време за почивка, възстановяване на връзката с вътрешното ни Аз и възвръщане на спокойствието.

Какво е добре да направите:

Почистете своето пространство: Пълнолунието е оптималното време за почистване на тялото и ума, защото тази фаза носи интензивен заряд от светла и тъмна енергия. Ако почистите пространството си, вие ще помогнете на тялото си да освободи цялата енергия, която абсорбира през този период. Солна вана или запалване на тамян ще ви помогнат за тази цел. Ако нямате вана, разтворете морска сол или каквато имате в кофа с вода и се поливайте с нея. Лунната светлина е идеална за пречистване и енергийно зареждане на вашите кристали.

Освободете излишната енергия, като танцувате: Ако се чувствате потиснати, няма по-добър начин да освободите цялата тази натрупана енергия от танца.

Препоръчва се да правите медитации. Астрологично се смята, че Луната ни позволява да се свържем с най-интуитивните и несъзнателни части от себе си.

Отпуснете тялото и ума: Това е идеалното време да седнете и да разберете какво се опитва да ви каже Вселената.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,да

    5 1 Отговор
    Колко думи без смисъл!
  • 2 Варненски Моряк

    2 2 Отговор
    За нормалните хора е нощ като нощ!за нас лудите е кофти!избива ни на какви ли не лудости и щуротии:))
  • 3 Витлеемска звезда

    1 1 Отговор
    В тихата , омайна нощ звезди обсипаха небето и ето чудновата звезда се появи 🌟, на правдата и милостта и Сина Божий се роди , за да изкупи греха на човечеството!
  • 4 Луна Президент

    0 0 Отговор
    Опаквайте да разберете къде зимуват раците.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.