Last news in Fakti

29 Декември, 2023 10:32 1 655 22

След успешната година Лили Иванова готви ново турне и бутиков концерт

  • лили иванова-
  • концерт-
  • турне-
  • певица

Очаква се новият бутиков концерт на примата да се проведе през май в Народния театър "Иван Вазов"

Лили Иванова изпраща изключително успешна 2023 година. Проведе национално турне, както и стилен бутиков концерт в Народния театър през май, а в края на годината и два спектакъла в зала 1 на НДК, отзвукът от които все още продължава.

Лили няма намерение да спре дотук, а ще зарадва многобройните си почитатели с ново национално турне през 2024-а, което ще започне през май и ще продължи до декември, като ще обхване най-големите градове в страната. Ще пее и на места, на които не е била предишни години.

„Тя отново ще има бутиков концерт в навечерието на 24 май в Народния театър. Той ще бъде обвързан с издаването на нов албум, който ще се казва „Два белега“ по новата ѝ песен по текст на Мартин Карбовски, музика на Огнян Енев и аранжимент на Ангел Дюлгеров. Тя беше изпълнена на концертите ѝ в НДК. В албума ѝ ще бъдат включени и нейни хитове с нов аранжимент, както и песните „Покруса“ по текст на Дамян Дамянов и „Сълза“ на Надежда Захариева. Лили отдавна не ги беше пяла, в зала 1 на НДК ги изпълни в новите им аранжименти на Ангел Дюлгеров. Албумът ще излезе преди бутиковия концерт, за да може да бъде представен на него“, сподели за пръв път личният ѝ пиар и мениджър Николай Недеков пред "Галерия".

Примата, известна с желязната си дисциплина и изключителен перфекционизъм, започва първите репетиции още на 11 януари, за да поддържа топ форма, защото тя е една от малкото изпълнителки, които пеят на живо. Тя държи на това, че гласът е инструмент, който също трябва да се поддържа. Както една цигулка не можеш да я настроиш половин час преди концерт, а свириш на нея всеки ден, така и тя. Иванова е сред малкото популярни изпълнители у нас, които имат страхотно чувство за мода и актуалните модни тенденции.

Тя гледа много италианска телевизия и си сверява часовника с тях и като продукция, и като аранжименти, и по отношение на модата, която е най-голямата ѝ страст. Абонирана е за всички издания на модната библия VOGUE, получава ги от Лондон, Париж и Милано. Често пътува с екипа си до Милано, където местните световни бутици са много уважителни към творчеството ѝ. Лили Иванова пазарува от „Ив Сен Лоран“, „Баленсиага“, „Алекзандър Маккуин“, „Бърбъри“, „Дискуеърд“, а за обувки залага на „Версаче“ и „Живанши“. Примата си купува дрехи и аксесоари почти изключително от Милано и от бутици, които внасят мода от Италия.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе...

    24 3 Отговор
    Харесвам я,
    Но тя трябва да разбере, че времето й е минало.
  • 2 Човек

    23 2 Отговор
    трябва да знае кога да слезе от сцената .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Джон

    10 2 Отговор
    Комунистите я харесват
  • 5 Селянин

    11 2 Отговор
    Лили знае, че в момента в който слезе от сцената и ще умре, затова води тази борба с времето.

    Коментиран от #19

  • 6 Соваж бейби

    12 2 Отговор
    Най смешно ми стана на -Ще пее и на места, на които не е била предишни години ?Тя само в България си обикаля освен къде не пуснете я да пее в някой пещера Дяволското гърло не е студено там да кряка на воля ,след като затвори за туристи и да не настива че още бая концерти я чакат не ми се мисли🙈
  • 7 Оффффффф

    7 8 Отговор
    Тая дърта мумия няма ли да пука най-после?
  • 8 фен на сидеров

    12 0 Отговор
    имам много нейни грамофонни плочи. ще ги пусна във "вехтошарник" за 100-годишнината ѝ.....
  • 9 2222

    14 0 Отговор
    Спри се, Лили, за какво са ти тези пари? И да знаеш, че с тази фондация са те измамили - мислиш ли, че милионите, които си завещала, ще идат по предназначение? По-добре ги раздай, докато си жива...
  • 10 ужас

    18 2 Отговор
    Новите песни на бабата са ужасни - абсолютно незапеваеми и монотонни. А и тя срича текста им от лист. Така е, като се изпокара с всички големи текстописци и композитори.
  • 11 Йорданка Христова

    16 3 Отговор
    Лилет е на 85. И за нея и за публиката е страдание да пее. Било каквото било, най-добре да се спре и да напише още 2 тома мемоари.
  • 12 Дръзко

    6 2 Отговор
    изискване от публиката......

    Коментиран от #22

  • 13 дрън дрън

    15 3 Отговор
    Комунистическа певица. Не бил й помогнал комунизма, а стана снаха на Пеко Таков. Прочетете й книжката, за да видите за какъв ужасен човек става въпрос - оплюла е всеки, никой не е пропуснат. Даже Емил Димитров - тя му дала пари на заем, той забравил да й ги върне...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Буба Мара

    11 2 Отговор
    Някои ходят да слушат новите и тъпи песни,за да може тя да обикаля и харчи в Милано.Където видиш ли,били много уважителни към творчеството и.А почитателите и пазаруват на Илиянци,или най-много у мола .
  • 16 Дедо

    12 3 Отговор
    Няма какво да прави , няма деца,няма внуци,няма семейство. Страда от липса на внимание и затова обикаля на тия години по градовете. Това си е психическо заболяване.
  • 17 Дасо

    12 3 Отговор
    Не бих искал нейния живот,дори и заради милионите. Тя е самотен човек,който живее единствено заради самия себе си.9454
  • 18 Лили трябва да остаряваш като

    6 0 Отговор
    катедрала, а не като клоун. На Лили, колкото и да е голяма певица, времето и за директни срещи с публиката е изтекло...Иска ли хората да я запомнят като звезда, трябва да престане да се прави на млада- с къси рокли, прозрачни блузи и т.н. Все пак дали е на 85 или 88 години не може да се бори срещу природата.Лошото е, че в днешно време няма певица от нейната висота. Тези, които са уж звезди, изпълняват песни, които нито може да запомниш, нито да затананикаш😂Вият като линейки общо взето!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Явор

    0 2 Отговор
    Браво на нея! Новата песен ми харесва. Не знам защо да трябва да слиза от сцената. Все още пее хубаво.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.